Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Μπρούσκο»: Σοκ! Ο Πάτροκλος δίνει το παιδί του Αχιλλέα για παράνομη υιοθεσία!

IOANNIDISNEW
ΤV ΝΕΑ 15.04.2017 09:10
Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Το μίσος και η εκδίκηση έχει φωλιάσει μέσα στο σαλεμένο μυαλό του Πάτροκλου. Αφού προσπάθησε να σκοτώσει τον Αχιλλέα ακόμα και μέσα στην εντατική και δεν τα κατάφερε, ένα νέο σχέδιο έχει καρφωθεί στο μυαλό του για να αποτελειώσει κι αυτόν αλλά και τη Μελίνα. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Εδώ και πολύ καιρό βλέπουμε ότι ο Πάτροκλος έχει σχεδιάσει να αρπάξει την κόρη του ζευγαριού, γι’ αυτό εξάλλου και ήρθε κοντά με την κοπέλα που τα προσέχει. Ωστόσο, τρεις φορές που προσπάθησε να πραγματοποιήσει το σατανικό σχέδιό του στην Κύπρο, απέτυχε. Την τελευταία στιγμή όλο και κάτι απρόοπτο συνέβαινε που τον εμπόδιζε να προχωρήσει. Ο Πάτροκλος όμως είναι εμμονικός και παρότι βρήκε πολλά εμπόδια, δεν κάνει τελικά πίσω. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...


Τα παιδιά μετά τα θλιβερά γεγονότα στα Χανιά, μένουν πολλές ώρες με τη Δανάη, ενώ η Μελίνα είναι συνέχεια στο πλευρό του Αχιλλέα στο νοσοκομείο. Μάλιστα, ενώ ο Αχιλλέας ήταν να βγει από το νοσοκομείο, παρουσίασε μια επιπλοκή την τελευταία στιγμή και αναγκάζεται να παρατείνει τη νοσηλεία του. Αυτή είναι μια ακόμα βολική εξέλιξη για τον Πάτροκλο, ο οποίος έχει ετοιμάσει ένα άλλο σχέδιο ώστε όχι μόνο να κλέψει το παιδί τους, αλλά να το φυγαδεύσει την ίδια μέρα από την Κρήτη χωρίς να αφήσει ίχνη.
Ο Πάτροκλος ξεκόβει από τη Δανάη και μάλιστα της το λέει κοφτά: «Με ενοχλείς και θα έπρεπε να το είχες καταλάβει» και στη συνέχεια ομολογεί στον Αλκιβιάδη: «Αχρηστη μου είναι πια. Δεν κάνει για τέτοιες δουλειές γιατί είναι χαζή». Ο Αλκιβιάδης θέλει να μάθει τι θα κάνει πλέον για να μπορέσει να προχωρήσει στην απαγωγή: «Θα το αρπάξω μόνος μου το παιδί του Αχιλλέα Ματθαίου. Εχω βρει άλλο τρόπο». Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Ο Αλκιβιάδης προσπαθεί να τον βοηθήσει και πάλι στα σατανικά του σχέδια και τον ρωτάει: «Με το δικηγόρο που σου σύστησα με τις παράνομες υιοθεσίες είσαι σε επαφή για να του πασάρεις το μωρό;» και ο Πάτροκλος ήδη έχει κάνει τις απαραίτητες πρώτες ενέργειες: «Εννοείται. Αύριο το πρωί θα του μιλήσω», του λέει και αρχίζει να καταστρώνει το νέο του σχέδιο ώστε να αρπάξει άμεσα το μωρό.
Λίγο μετά ο Πάτροκλος βρίσκεται ένα βήμα πίσω από τη Δανάη και τα παιδιά και παρακολουθεί την κάθε τους κίνηση. Μέχρι που βρίσκει την κατάλληλη στιγμή. Η κοπέλα έχει πάρει και τα δύο παιδιά και έχει πάει στην παιδική χαρά. Εκεί τους παρακολουθεί ο Πάτροκλος ο οποίος έχει καλύψει τα χαρακτηριστικά μου με σκουφί και μαύρα μεγάλα γυαλιά. Το σχέδιό του δεν είναι να φυγαδεύσει ο ίδιος το παιδί από την Κρήτη, αλλά να φέρει τους «ενδιαφερόμενους» εκεί και να πάρουν το παιδί με ιδιωτικό σκάφος από την Κρήτη, καθώς δεν θα μπορούσε να το βγάλει από το νησί με άλλο τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Ηδη έχει ειδοποιήσει τους συνεργούς του: «Η οικογένεια που θέλει να κάνει την παράνομη υιοθεσία θα βρίσκεται εκεί αύριο» τους ενημερώνει και ζητάει τηλεφωνικά να μάθει όλες τις λεπτομέρειες: «Πού θα περιμένει το σκάφος;», τους ρωτάει και μόλις μαθαίνει τον τόπο που δεν θα είναι τα Χανιά, τους πληροφορεί: «Πιστεύω, εκτός απροόπτου, ότι θα αρπάξω το παιδί σήμερα. Πες τους να με περιμένουν και στείλε μου το κινητό του καπετάνιου».

Διαβάστε τη συνέχεια αύριο στο tv-24.gr!

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Το TV24 ήταν εκεί! Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα backstage των γυρισμάτων του τηλεοπτικού σποτ του «So You Think You Can Dance»!

Αποκλειστικό! Θα υπάρξει δεύτερος κύκλος για το «Rising Star»;

Τέλος το «Star Academy» στην Κύπρο! Τι συνέβη και σταματούν τα επεισόδια; Όλο το παρασκήνιο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top