Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Μεγάλη στροφή στη θεματολογία της έχει κάνει τον τελευταίο καιρό η Χριστίνα Λαμπίρη με την εκπομπή ¨La Biri Biri¨.Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες ασχολείται αρκετά με το ¨Survivor¨ και αυτό έχει δώσει μεγάλη ώθηση στην τηλεθέαση,η οποία το τελευταίο καιρό ¨βούλιαζε¨ κάνοντας μερικές μέρες και ποσοστά που δεν ξεπερνούσαν το 2%.Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...



Το κακό άρχισε μετά το κόψιμο των Καραβάτου-Κατσούλη!Τότε η μεσημεριανή εκπομπή έγινε από τετράωρη και έκανε μία ολική στροφή προς την ενημέρωση και το αστυνομικό ρεπορτάζ.Στο σύνολο η τηλεθέαση δεν επηρεάστηκε,αλλά στο νεανικό κοινό χάθηκαν σχεδόν τα 2/3 των τηλεθεατών της.

Το ¨Survivor¨ έδωσε αφορμή ξανά για ψυχαγωγικές ¨ενέσεις¨και τα νούμερα έχουν βελτιωθεί αισθητά.

Στελέχη στο Έψιλον παραδέχονται πως ήταν λανθασμένη κίνηση να αλλάξει η θεματολογία της εκπομπή στα μέσα της χρονιάς.Έτσι αν όλα πάνε καλά και η Χριστίνα Λαμπίρη βρίσκεται και του χρόνου στο πόστο της,τότε είναι δεδομένο πως το gossip στοιχείο θα κυριαρχήσει.

Το αν θα συνεχίσει του χρόνου πάντως δεν έχει οριστικοποιηθεί.Το κανάλι έχει αυτή τη διάθεση,όμως η φετινή χρονιά δεν ήταν εύκολη για τη Χριστίνα Λαμπίρη.Βέβαια έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι πραγματική ¨μαχήτρια¨...

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Αποκλειστικό! Τα προγράμματα που παγώνει ο Αντ1…

Σκληρή μάχη στους εκδότες…

Αποκλειστικό! Μετά τον Μαυρίδη και άλλος παρουσιαστής στον «Αστέρα Ραχούλας»! Δεν φαντάζεστε ποιος θα κάνει guest εμφάνιση σε ρόλο έκπληξη!