Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Πολλά concept έπεσαν στο τραπέζι το τελευταίο διάστημα στο κανάλι του Αμαρουσίου και τα εξέταζαν σοβαρά να τα βγάλουν την επόμενη χρονιά,ώστε να μπορέσουν να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος της φετινής τους τηλεθέασης.

Η απόλυτη επικράτηση του ¨Survivor¨ έχει φέρει όμως πολλές ανατροπές στα σχέδια των Αντεννικών και έτσι το πρόγραμμα θα ξεκινήσει από μηδενική βάση.Διαβάστε ακόμη περισσότερα...



Ποια προγράμματα όμως ναυαγούν;

Σίγουρα το ¨I am celebrity get out of here¨ παγώνει οριστικά,κάτι για το οποίο σας ενημέρωσε πρώτο το tv-24.gr πριν καιρό.Στη συνέχεια μάθαμε πως και η ¨Φάρμα¨ δεν θα βγει την επόμενη σεζόν,παρά το γεγονός ότι μέχρι και πριν λίγο καιρό ήταν υπερβολικά πιθανό να τη δούμε στις οθόνες μας.Τέλος,το ριάλιτι ¨The True Detective¨ επίσης έχει εγκαταλειφθεί από τον Ant1.Αυτή την εκπομπή θα την αναλάμβανε ένας ψυχολόγος-παρουσιαστής και θα φιλοξενούσε κάθε φορά και ένα ζευγάρι που αντιμετώπιζει προβλήματα.Σε αυτό μάλιστα θα υπήρχε και ανιχνευτής ψεύδους όπως και στην ¨Στιγμή της αλήθειας¨.

Το Φεβρουάριο είχε αποφασιστεί αυτή η εκπομπή να αρχίζει να προετοιμάζεται,αλλά στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν.

Τα στελέχη του Ant1 υποστηρίζουν πως αυτή τη στιγμή απόλυτη προτεραιότητα τους είναι τα φετινά σόου,το ¨Your face sounds familiar¨ και το ¨So you think you can dance¨.Μετά τη λήξη αυτών και αφού έχουν βγει όλα τα συμπεράσματα της σεζόν,τότε θα μπουν στη διαδικασία να αποφασίσουν ποια concept θα βγάλουν στον αέρα και ποια όχι.

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Σκληρή μάχη στους εκδότες…

Αποκλειστικό! Μετά τον Μαυρίδη και άλλος παρουσιαστής στον «Αστέρα Ραχούλας»! Δεν φαντάζεστε ποιος θα κάνει guest εμφάνιση σε ρόλο έκπληξη!

Αλλαγή δεδομένων! Θα καταβληθεί το δώρο του Πάσχα στους εργαζόμενους του Alpha;