Νευρικότητα επικρατεί στο χώρο του Τύπου εξαιτίας της πτώσης των κυκλοφοριών και των «καπέλων» που δίνουν και παίρνουν! Το μέγεθος είναι τεράστιο, αφού από Κυριακή σε Κυριακή χάνονται περίπου 20 με 30 χιλιάδες αναγνώστες! Μάλιστα προχθές 9 του μηνός υπολογίζεται ότι το άθροισμα των πωλήσεων ήταν κάτω από τις 280 χιλιάδες!

Αυτό σε συνδυασμό με τη συρρίκνωση της διαφημιστικής πίτας ως απότοκο της κακής πορείας της οικονομίας… έχει προκαλέσει αναστάτωση μεταξύ των εκδοτικών συγκροτημάτων και αναμένεται το επόμενο διάστημα να παρακολουθήσουμε ένα θρίλερ που θα οδηγήσει σε λουκέτα και κυρίως στην αναδιάταξη του τοπίου… με νέες ισορροπίες, νέες συμμαχίες, αλλά και νέες κόντρες. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...

Η προσπάθεια να βγουν από το παιχνίδι ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ όπως καταγγέλλουν στη Μιχαλακοπούλου έχει απόλυτη βάση… αφού παραδοσιακοί σύμμαχοι του ΔΟΛ, αλλά και νέοι αντίπαλοι… διαπιστώνουν ότι η αντοχή των συγκεκριμένων εφημερίδων είναι εμπόδιο για τη δική τους επιβίωση.

Αυτό όμως, είναι μία μόνο έκφανση του νέου ανταγωνισμού που διαμορφώνεται… Παράλληλα διαλύονται εκδοτικές συμμαχίες, οικοδομούνται νέες και όπως ήδη ειπώθηκε αναμένονται και λουκέτα που θα διαμορφώσουν σε νέες βάσεις τον ανταγωνισμό.

Με άλλα λόγια αυτή τη στιγμή παρακολουθούμε το τρέιλερ του θρίλερ που μοιάζει σε πολλά σημεία με το δημοφιλές «Survivor», αφού αυτό που πρόκειται να συμβεί στο άμεσο μέλλον στο χώρο του Τύπου θα έχει ανατριχιαστικές ομοιότητες με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Ήδη ακούγονται πως σύμφωνα με το enimerosi24 οι τριγμοί της κατάρρευσης από μια εκδοτική συμμαχία χρόνων που τις τελευταίες ώρες έχει αποκτήσει και άλλα χαρακτηριστικά, μιας και στο παρασκήνιο είναι σε εξέλιξη και ένας «πόλεμος» μετακινήσεων!

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Αποκλειστικό! Μετά τον Μαυρίδη και άλλος παρουσιαστής στον «Αστέρα Ραχούλας»! Δεν φαντάζεστε ποιος θα κάνει guest εμφάνιση σε ρόλο έκπληξη!

Αλλαγή δεδομένων! Θα καταβληθεί το δώρο του Πάσχα στους εργαζόμενους του Alpha;

Εκδίκαση της αίτησης προστασίας από τους πιστωτές του Mega