Ο ένας μετά τον άλλο «ξεπετάγονται» οι επώνυμοι και μη που ισχυρίζονται ότι κάνουν βαλίτσα για Άγιο Δομίνικο, μιας και η παραγωγή του Survivor έχει αποφασίσει να ενισχύει τις ομάδες των «Διασήμων» και των «Μαχητών» με νέους παίκτες.

Και δεν είναι μόνο φήμες από πλευράς τους, αλλά προχωρούν και σε αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media γράφοντας ουσιαστικά ότι... «έσω έτοιμοι» για εξωτικές περιπέτειες, δοκιμασίες και πολλές… καρύδες!Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...



 

Μάλιστα, οι «ανακοινώσεις» συμμετοχής και εισόδου στο ριάλιτι επιβίωσης δεν σταμάτησαν ούτε μετά την εμφάνιση της της διευθύντριας προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», την επόμενη ημέρα που έγινε γνωστό ότι οι «Μαχητές» είχαν τροχαίο ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο και κατέληξαν στο νοσοκομείο.

«Δεν θα μπουν καινούριοι παίκτες μέσα. Λογικό είναι ότι ίσως να γίνει μια ανακατανομή των ομάδων. Είναι σημαντική αλλαγή, αλλά δεν γίνεται να έχουν καινούριους παίκτες μέσα. Πρώτον γιατί οι καινούριοι θα είναι ξεκούραστοι και φαγωμένοι και δεύτερον γιατί θα τους πουν όλο το feedback από την Ελλάδα. Το παιχνίδι έχει μπει στην κανονικότητα του και προχωράμε κανονικά», είχε δηλώσει, κάνοντας σαφές με επιχειρήματα και τους λόγους που κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr

Αλλαγή δεδομένων! Θα καταβληθεί το δώρο του Πάσχα στους εργαζόμενους του Alpha;

Εκδίκαση της αίτησης προστασίας από τους πιστωτές του Mega

Ποιος είναι ο αριθμός συμμετοχών για το «X Factor»;

 

TAGS