Το νέο ψυχρό πόλεμο που διεξάγεται με χάκερς και όχι με πράκτορες αναδεικνύουν την Τρίτη 11 Απριλίου οι «ΙΣΤΟΡΙΕΣ» στο ΣΚΑΙ με τον Αλέξη Παπαχελά, τη Σία Κοσιώνη, τον Παύλο Τσίμα και τον Τάσο Τέλλογλου.

Ο Τάσος Τέλλογλου, ταξιδεύει στη Γαλλία και στη Γερμανία ερευνώντας το φαινόμενο του ψηφιακού πολέμου (cyber war) αλλά και τη ρωσική ανάμειξη στα ευρωπαϊκά πράγματα, λίγους μήνες πριν τις κρίσιμες εκλογές σε Γαλλία και Γερμανία.Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...



Επισκέπτεται το κανάλι 5 της Γαλλίας (TV5 monde) που έπεσε θύμα των χάκερς καθώς και την εταιρεία ψηφιακής ασφαλείας, Fireeye, που δείχνει τη ρωσική εμπλοκή πίσω από τις κυβερνοεπιθέσεις. Στις "Ιστορίες" μιλάει ακόμη ο πρόεδρος της γερμανικής κρατικής εταιρείας για την ασφάλεια της πληροφορικής, ο οποίος αποκαλύπτει τα σχέδια της Γερμανίας ώστε να αποτρέψει ενδεχόμενες απειλές πριν τις γερμανικές εκλογές.

Ακόμη, ο Τάσος Τέλλογλου συναντά τον Γερμανό πρώην Υπουργό Οικονομικών Χάνς Άϊχελ ο οποίος απαντά στο εάν η Γερμανία έπραξε σωστά που έβαλε την Ελλάδα στο ευρώ το 2001, αλλά και για το εάν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος εξόδου της χώρας μας από την ευρωζώνη.
Ιστορίες, την Τρίτη τα μεσάνυχτα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

«So You Think You Can Dance»: Δείτε το εντυπωσιακό trailer του νέου σόου χορού του Αντ1…

Βόμβα! Δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του «Alpha»! Τι συνέβη;

Ό,τι έγινε στην παρουσίαση του “So You Think You Can Dance”! Πλούσιο φωτογραφικό υλικό…