Από την Τίνα Μεσσαροπούλου

Παρατείνεται η αγωνία των εκατομμυρίων φανατικών θαυμαστών του “Survivor” για να το αν το ριάλιτι επιβίωσης θα μετακομίσει στη μεταμεσονύχτια ζώνη όπως αποκάλυψε το Σάββατο η εκπομπή “Αποκαλυπτικά” μετά από καταγγελία του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου στο ΕΣΡ. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι για να γίνει μετακόμιση – αν αυτό γίνει - σε άλλη ώρα τηλεθέασης όπου δεν παρακολουθούν παιδιά θα πρέπει πρώτα αν μη τι άλλο να συνεδριάσει το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο. Ωστόσο, ενώ αυτή τη στιγμή συνεδριάζει κανονικά η ολομέλεια του Συμβουλίου, το θέμα του “Survivor” δεν είναι μέσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης καθώς συζητείται εκ νέου το θέμα των τηλεοτικών αδειών σε συνέχεια από την προηγούμενη συνεδρίαση.

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό! Επιστρέφει η «Bahar»!

Απίστευτο! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο Μενεγάκη και Σπυροπούλου δεν μιλιούνται πια! Η αποκάλυψη που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό…(Βίντεο)

Έτσι εξηγούνται όλα! Αυτός είναι ο λόγος που ο Σάββας Πούμπουρας αποχώρησε από την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου! Αποκάλυψη βόμβα…