Στα «Αποκαλυπτικά» σήμερα προβλήθηκε εκτενές βίντεο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το τηλεοπτικό της μέλλον τόσο στον Alpha, όσο και γενικότερα, το οποίο σκιαγραφήθηκε με ιδιαίτερα μελανά χρώματα.

Σε αυτό αναφέρθηκε η πορεία της από την αρχή της καριέρας της, και στις δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η παρουσιάστρια, αναφορικά με τις πιθανότητες συνέχισης της εκπομπής της και την ερχόμενη σεζόν. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα…
Η τηλεκριτικός κ. Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου υπήρξε ιδιαίτερα αιχμηρή αναφορικά με τη νεαρή παρουσιάστρια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μου προσέφερε τίποτα από τότε που εμφανίστηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, και δεν θα μου λείψει καθόλου. Τουλάχιστον βελτίωσε το χιούμορ της. Δεν κάνουμε όλοι για να οδηγήσουμε μια εκπομπή», είπε η δημοσιογράφος και συνέχισε, κάνοντας μία αποκάλυψη-βόμβα, αναφορικά με τον αληθινό λόγο που οι σχέσεις της με την μέχρι τότε φίλη της Ελένη Μενεγάκη οδηγήθηκαν στην απόλυτη ρήξη:

«Έγινε ένας καυγάς μεταξύ τους σε ένα εστιατόριο. Μία παρατήρηση της Ελένης Μενεγάκη στην Κωνσταντίνα για τη συμπεριφορά της απέναντι σε έναν σερβιτόρο, ήταν η αιτία να τσακωθούν!»

Περαιτέρω, η γνωστή τηλεκριτικός αποκάλυψε: «Με τους συντρόφους τους έκαναν κοινές διακοπές, έβγαιναν μαζί, έκαναν παρέα μαζί. Κάποια στιγμή, βρίσκονται σε ένα εστιατόριο, μαζί με τους συντρόφους τους. Στη διάρκεια της παραγγελίας του φαγητού, η Κωνσταντίνα συμπεριφέρθηκε με αγενή τρόπο σε έναν από τους σερβιτόρους, η Ελένη την παρατήρησε, και αυτό ήταν, και τελείωσε. Δεν έκοψε η Μενεγάκη την επαφή με τη Σπυροπούλου. Η Σπυροπούλου σταμάτησε τις επαφές της με την Ελένη Μενεγάκη!» κατέληξε η κ. Λυκιαρδοπούλου. Δείτε την αποκάλυψή της στο βίντεο που ακολουθεί:Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Σοφία Παπαϊωάννου:«Με απασχολεί που τα μικρά παιδιά βλέπουν τόσο πολύ Survivorgr»

Η απαράδεκτη κίνηση της «Ελένης» στην Κατερίνα Ζαρίφη-Η αποκάλυψη που μας σόκαρε! (Βίντεο)

«Δεν έχει ξαναγίνει αυτός ο εξευτελισμός της ανθρώπινης προσωπικότητας!» Ο Μένιος Φουρθιώτης ξεσπά για το Survivor