Είναι γνωστό ότι το STAR έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του διαγωνισμού μαγειρικής «Master Chef», με την κριτική επιτροπή να αποτελείται από τους διακεκριμένους chef: Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά, Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Εδώ και λίγο καιρό, μάλιστα, έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα ώστε να ‘ναι όλα έτοιμα για τη πρεμιέρα που υπολογίζεται να γίνει μέσα στον Μάιο. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα…Από τη στιγμή που οι υπεύθυνοι του STAR «έκλεισαν» τον Δημήτρη Σκαρμούτσο για να ‘ναι στο «Master Chef», έπρεπε να αντιμετωπίσουν ένα σημαντικό πρόβλημα που αφορά τη συνέχεια του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» όπου παρουσιάζει. Κάπως έτσι οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μείνει μόνο στο πρώτο project και στο δεύτερο να αναλάβει τη σκυτάλη ένα άλλο πρόσωπο.

Έκτοτε ξεκίνησε το σαφάρι αναζήτησης για να βρεθεί το ιδανικό πρόσωπο που μπορεί να αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης του «Blind Taste» και να διατηρήσει τα άκρως ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Από το πλατό πέρασαν πάρα πολλά πρόσωπα -γνωστά και μη-, αλλά ένα φαίνεται να έχει το σημαντικό προβάδισμα και μέχρι τώρα τηρούταν σιγή ιχθύος.Διαβάστε παρακάτω περισσότερα... 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tv-24.gr, το πρόσωπο αυτό φαίνεται να είναι ο Σάββας Πούμπουρας ο οποίος έχει κάνει και το σχετικό δοκιμαστικό και όπως λέγεται άρεσε πολύ! Βέβαια, να σημειωθεί, ότι οι υπεύθυνοι του καναλιού πρέπει να τον έβαλαν στο «στόχαστρο» τους από τα εορταστικά επεισόδια του Δεκέμβρη όπου ο παρουσιαστής είχε πάει καλεσμένος.

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Αποκλειστικό! Μετακινείται η Ελένη Μενεγάκη στην πρωινή ζώνη; Η απάντηση του Alpha!

Συνεχίζεται ο προβληματισμός στο Σταρ για το «Master Chef»…

Αποκλειστικό! Οι εντυπώσεις από το τηλεοπτικό παζάρι στις Κάννες…