Το SURVIVOR μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού κάθε φορά που προβάλλεται ,και μέσω αυτού ο ΣΚΑΪ απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη δυναμική.

Πώς το σχολιάζει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Σοφία Παπαϊωάννου;Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...Το «φαινόµενο Survivor» πώς το βλέπετε;

Είναι ένα απίστευτα επιτυχηµένο παιχνίδι. Με απασχολεί που τα µικρά παιδιά το βλέπουν τόσο πολύ, θα προτιµούσα να είχαν και άλλα πράγµατα να δουν και να συγκρίνουν, αλλά δεν παύω να αναγνωρίζω την επιτυχία του και να παρατηρώ, µε θλίψη συχνά, το µαζικό του κουτσοµπολιό, το εθνικό µας σπορ.

Θα τολµούσατε να κάνετε κάτι στον τοµέα της ψυχαγωγίας; Πώς σχολιάζετε την αναπτυσσόµενη πορεία του ΣΚΑΪ, που ξεκίνησε αµιγώς ειδησεογραφικό και τώρα έρχεται πρώτο µε ένα καθαρά ψυχαγωγικό πρόγραµµα;

Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ µεγάλη η επιτυχία του ΣΚΑΪ και προφανώς το µοντέλο ''µόνο ειδησεογραφικό κανάλι'' δεν προχωρούσε όσο και αν είναι το όνειρο κάθε δηµοσιογράφου. Τα κανάλια πρέπει να έχουν από όλα τα είδη εκποµπών στο πρόγραµµά τους. Πιστεύω, όµως, και στο µοντέλο των θεµατικών καναλιών, και ελπίζω προς τα εκεί να πάει και η ελληνική συνδροµητική ή ιντερνετική τηλεόραση. Υπάρχουν πολλά πράγµατα διαφορετικά που θα ήθελα να κάνω στην τηλεόραση, αλλά δεν µπορώ να φανταστώ να κάνω µια αποκλειστικά ψυχαγωγική εκποµπή, δηλώνει μιλώντας στη ''Real''.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr

Η απαράδεκτη κίνηση της «Ελένης» στην Κατερίνα Ζαρίφη-Η αποκάλυψη που μας σόκαρε! (Βίντεο)

«Δεν έχει ξαναγίνει αυτός ο εξευτελισμός της ανθρώπινης προσωπικότητας!» Ο Μένιος Φουρθιώτης ξεσπά για το Survivor

Αλεξάνδρα Τσόλκα για Σάκη Τανιμανίδη:«Μόνος κερδισμένος με το Survivor είναι ο ΣΚΑΪ και ο Τανιμανίδης που ζει χορτάτο σταριλίκι στον Άγιο Δομίνικο»