Τις τελευταίες εβδομάδες θα λέγαμε πως διακρίνουμε μια έντονη κινητικότητα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Και δεν είναι τόσο οι αλλαγές που γίνονται σε δομή και περιεχόμενο αυτές που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον, όσο κάποιες περαιτέρω αλλαγές στα πρόσωπα.

Αρκετά πρόσωπα πέρασαν από τη μεσημεριανή παρέα της Ελένης φέτος. Η αρχή έγινε με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ακολούθησε η Φωτεινή Πετρογιάννη και τώρα ο Μάκης Πουνέντης. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα…Η Ελένη Μενεγάκη έχει δοκιμάσει διάφορα σχήματα μέχρι να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά όσο το πρόβλημα παραμένει, αυξάνονται και οι… παράπλευρες απώλειες. Μπορεί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Κωνσταντίνα Κομμάτα να αποχώρησαν…μυστικά και ήσυχα, τι γίνεται όμως με την Κατερίνα Ζαρίφη;

Είναι περισσότερο από εμφανής η αραίωση των εμφανίσεων της Κατερίνας στην εκπομπή. Δύο μέρες δεν κάθισε στο πάνελ, την τρίτη επέστρεψε αλλά η παρουσία της περιορίστηκε στη μισή ώρα, στη συνέχεια βγήκε σε λίνκ μερικών λεπτών και μετά πήρε πάλι απουσία.

Σήμερα μέσα από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά», του Μένιου Φουρθιώτη, η Νάνσυ Νικολαΐδου έκανε μια αποκάλυψη για την «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό και πραγματικά δεν το περιμέναμε με τίποτα αυτό από την Ελένη δεδομένου της καλής σχέσης που διατηρεί με τη φίλη και συνεργάτιδά της, Κατερίνα Ζαρίφη!

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του σταθμού, το ρεπορτάζ λέει ότι η Κατερίνα κάθε μέρα δεν ξέρει καν τι θα γίνει και περιμένει κάθε απόγευμα στο τηλέφωνο για να της πουν την επόμενη μέρα εάν τη θελήσει η παρουσιάστρια, που θα τη θελήσει να την έχει, που θα τη στείλει, εάν θα είναι στο πλατό, πόση ώρα θα είναι ή μπορεί να είναι βαμμένη, ντυμένη, στολισμένη να περιμένει και να μην τη βγάλει καθόλου!

Παρόλο που η ίδια η Κατερίνα δήλωσε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ότι όλα είναι καλά μεταξύ τους και ότι ανήκει ακόμα στο team της «Ελένης» εμείς δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα!

Ελπίζουμε μόνο να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο! Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ των «Αποκαλυπτικών» στο παρακάτω βίντεο:Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Πανικός στο Survivor! Λιποθυμούν οι παίκτες – Τι συμβαίνει στις γυναίκες του reality και μας το κρύβουν;

Απίστευτο! Ξεσπαθώνει ο ¨Ματθαίος¨ από το «Μπρούσκο» για τα πολιτικά…

«Δεν έχει ξαναγίνει αυτός ο εξευτελισμός της ανθρώπινης προσωπικότητας!» Ο Μένιος Φουρθιώτης ξεσπά για το Survivor