Το τέλος της σημερινής εκπομπής της επέλεξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για να ανακοινώσει μια είδηση-βόμβα: την αποχώρηση του Σάββα Πούμπουρα από την εκπομπή της.

«Θα ήθελα να σας ανακοινώσω κάτι που δυστυχώς δεν είναι πλάκα. Θέλουμε να πούμε ένα γεια στο Σάββα, γιατί ξέραμε από την αρχή ότι ήταν μια συνεργασία που ίσως να διακοπτόταν, γιατί υπήρχε μια εκκρεμότητα, και αυτό δυστυχώς για εμάς ευδοκίμησε, οπότε είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σε αποχωριστούμε.» Διαβάστε παρακάτω περισσότερα…

«Κι εγώ να αποχωριστώ εσάς. Δεν είναι ευχάριστο ούτε για μένα» είπε ο Σάββας και συμπλήρωσε: «Πέρασα τρομερά όλους αυτούς τους μήνες. θα μου λείψει αυτή η θέση, και εσείς, πάρα πολύ».

«Τι θα λέω που με πιάνει ο κόσμος και μου λέει τι καλός ο Σάββας, τι θα τους λέω τώρα;» τον πείραξε η παρουσιάστρια και ο Σάββας απάντησε: «Θα έρχομαι ως καλεσμένος, περίμενα ότι θα είναι λίγο πιο cool, τώρα μου έρχεται λίγο κάπως», είπε εμφανώς συγκινημένος.

«Ο Παύλος μου είπε να μην κλάψω», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ η Νάνσυ Παραδεισιανού δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Ο Παύλος Σταματόπουλος δεν παρέλειψε να τονίσει ότι επρόκειτο για μία απόφαση που ίσχυε από το παρελθόν και απάντησε δημόσια στις φήμες περί κοψίματος της εκπομπής, λέγοντας ότι κράτησαν κρυφή την επικείμενη αποχώρηση του Πούμπουρα, για να μη φουντώσουν οι φήμες περί γενικότερης διακοπής της εκπομπής.

Ο Σάββας Πούμπουρας, ζήτησε συγγνώμη που αναγκάζεται να αποχωρήσει από την εκπομπή, και ευχαρίστησε δημόσια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που τον επέλεξε για αυτή τη θέση, με τηνε κπομπή να κλείνει σε έντονα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα. Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο κλείσιμο της εκπομπής στο παρακάτω βίντεο:



Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Επιστρέφει ο Πέτρος Μπούτος στην τηλεόραση…

Η άφιξη της Ελεονώρας… προκαλεί προβλήματα στον Βαγγέλη Περρή!

Επιστροφή για τη Σίσσυ Χρηστίδου στην tv! Και δεν θα είναι μόνη…