Σας ενημερώνουμε για το θέμα που παίζει στο Διαδίκτυο αλλά και στο ραδιόφωνο για την αλλαγή ώρας του Survivor για μετά τις δώδεκα τα μεσάνυχτα! Είναι η είδηση που παίζει ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, «Αποκαλυπτικά»!

Ότι και να ακούσετε ότι και να διαβάσετε η αλήθεια είναι αυτό που γράφει τώρα το Youweekly.gr και στηρίζεται σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ που κάναμε παίρνοντας τηλέφωνο στον Σκάι αλλά και σε πηγές μας μέσα από το ΕΣΡ! Διαβάστε περισσότερα παρακάτω…Αποκαλύπτουμε λοιπόν ότι…πράγματι υπάρχει θέμα με τον Σκάι και το ΕΣΡ μόνο που το συμβούλιο δεν αποφάσισε την αλλαγή της ώρας όπως παίζει το κανάλι Epsilon, αλλά θα συνεδριάσει την Δευτέρα για να αποφασίσει αν θα αλλάξει την ώρα μετά από τη μήνυση του ανεξάρτητου βουλευτή, Νίκου Νικολόπουλου.

Το Youweekly.gr εμβαθύνει ακόμα περισσότερο στο θέμα και σας αποκαλύπτει και το σκεπτικό της συνεδρίασης του ΕΣΡ! Το σκεπτικό λοιπόν του συμβουλίου είναι και αφορά το περιεχόμενο της εκπομπής που σύμφωνα με κάποια μέλη είναι ακατάλληλο για την ώρα μετάδοσης ιδιαιτέρως για ανήλικους και μικρά παιδιά.Διαβάστε ακόμη περισσότερα...Θα σας έχουμε κι άλλο ρεπορτάζ και σήμερα και αύριο αλλά το σίγουρο είναι ότι την Δευτέρα θα ξέρουμε τι ακριβώς θα γίνει…Πάντα θα σας ενημερώνουμε πρώτοι από το Youweekly.gr για όλες τις εξελίξεις που σχετίζονται με το αγαπημένο reality επιβίωσης, Survivor…

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Το δημόσιο ξέσπασμα του Μένιου Φουρθιώτη: «Όταν το Mega εισπράττει 30 εκ. και οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι; Ο εισαγγελέας ακούει;»

Ταγματάρχης για το ¨Survivor¨: «Δεν καταλαβαίνω πώς το 75% των Ελλήνων παρακολουθεί ανθρώπους να τρέχουν για τυρόπιτα!»

Θα συνεχίσει και του χρόνου να ¨ψήνει¨ καφέ η Κατερίνα Καινούργιου στο Έψιλον; Όλο το ρεπορτάζ…