Δεν θέλει προφανώς να ασχοληθεί ξανά με κάποια κωμωδία,αφού φαίνεται πως θέλει να πειραματιστεί και με άλλα είδη τέχνης!Αναφερόμαστε στον Πιέρροο Ανδρακάκο,ο οποίος μετά το τέλος του Ταμάμ θέλει ν’ ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, ενώ αποκάλυψε ότι ο κύκλος με τις κωμωδίες έκλεισε για εκείνον.
«Δεν είναι κωμωδίες. Αρκετά με την κωμωδία, θέλω να δοκιμάσω και να δοκιμαστώ σε κάτι πιο δραματικό, σε κάτι διαφορετικό. Θέλω να βελτιώσω τη δουλειά μου, να προχωρήσω» δήλωσε στο Βήμα και συνέχισε:Διαβάστε παρακάτω περισσότερα... 

«Παρότι έχω δύο μικρά παιδιά, θα μπορούσα να φύγω στο εξωτερικό, αν μου δινόταν μια καλή ευκαιρία, και να έρχομαι τα καλοκαίρια - δεν είμαι από εκείνους που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τον ήλιο και χωρίς τον ουρανό μας, μια χαρά μπορώ! Έχω μια ζωή και επιθυμώ να τη ζήσω όσο καλύτερα γίνεται. Όμως, από τη στιγμή που είμαι εδώ, δεν θέλω να γκρινιάζω. Μου αρέσει η δουλειά, η δημιουργία, αγαπώ τους ανθρώπους που δεν το βάζουν κάτω, θαυμάζω τους νέους που είναι πρόθυμοι να πάρουν τη μοίρα τους στα χέρια τους. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που βολεύονται, που αράζουν. Ας πούμε πως κάνω μια δουλειά που δεν τελειώνει ποτέ, δεν σε αφήνει ποτέ. Είναι κομμάτι του εαυτού μου. Πηγαίνω, π.χ. στο σχολείο να πάρω τα παιδιά μου και ενώ τα περιμένω παρατηρώ τους άλλους γονείς και σκέφτομαι "έτσι λοιπόν συμπεριφέρονται οι σημερινοί σαραντάρηδες", παίρνοντας ιδέες για χαρακτήρες και τρόπους που πιθανώς θα χρησιμοποιήσω στο επόμενο σίριαλ, στην επόμενη ταινία»

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Αποκλειστικό! Οι εκπλήξεις στο ¨Rising Star¨ του Αντ1…

Νέα δεδομένα! Σκέψεις για την αύξηση του δείγματος της Nielsen…

Γυρίστηκε το trailer του ¨Your face sounds familiar¨! Πλούσιο φωτογραφικό υλικό…