Σε παιχνίδι... με εθισμένους τηλεθεατές φαίνεται πως εξελίσσεται το Survivor του ΣΚΑΪ! Παρά το γεγονός ότι το χθεσινό επεισόδιο δεν ήταν και από τα καλύτερα που έχουμε δει μιας και η δράση ήταν περιορισμένη λόγω του πρόσφατου σοβαρού τροχαίου της ομάδας των “Μαχητών”, οι τηλεθεατές δεν χάνουν επεισόδιο για επεισόδιο!

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι ο αγώνας επάθλου – όπως άλλωστε πρώτο το tv-24.gr σας ενημέρωσε την Παρασκευή – μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός ωστόσο υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού για το αν θα υπάρξουν ή όχι αλλαγές στις δυο ομάδες. Τελικά, το tv-24.gr και πάλι επιβεβαιώθηκε καθώς σας είχε ανακοινώσει ότι στην παρούσα φάση οι ομάδες παραμένουν ως έχουν. Συνέχεια παρακάτω...

Για να δούμε όμως πως κινήθηκαν τα νούμερα τηλεθέασης ανάμεσα στους δυο κύριους ανταγωνιστές της πράιμ τάιμ ζώνης: “Survivor” και “Rising star” σημειώνοντας μέσο όρο στο σύνολο του κοινού 42,8% και 23,5% αντίστοιχα και στο κοινό 15-44 μέσο όρο 54,7% και 17,5% (σύμφωνα με τα τέταρτα).

Δείτε ανά τέταρτο την τηλεθέαση στο σύνολο του κοινού στα δυο προγράμματα:



Δείτε ανά τέταρτο την τηλεθέαση των δυο προγραμμάτων στο κοινό 15-44...



 

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Έντονα συγκινημένος ο Γιώργος Λιάγκας! Η on air εξομολόγησή του στο πλατό του Rising Star που μας έκανε να λυγίσουμε…(Βίντεο)

Survivor: Οι μαχητές μιλούν για την δύσκολη προσαρμογή τους από το νοσοκομείο και τον πολιτισμό… ξανά στην επιβίωση!

Έγιναν αυτόματα 3.999! «Δεν ήμουν ποτέ ζευγάρι με τον Γιάννη Σπαλιάρα…» – Δεν φαντάζεστε ποια έκανε αυτή την δήλωση…