Μαύρες πλερέζες στο Μαρούσι! Τα χθεσινά νούμερα της Φαίης Σκορδά στο πρωινό δεν ήταν απλώς απογοητευτικά ήταν καταστροφικά!!

Και είναι πάρα πολύ παράξενο αυτό το γεγονός καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα η Φαίη και η παρέα της κατάφερναν όχι απλά να στέκονται αξιοπρεπώς αλλά σε πολλές περιπτώσεις να κάνουν και τα καλύτερα νούμερα του καναλιού σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το πρωινό της Φαίης δεν έπεφτε κάτω από 19 στο γενικό σύνολο! Δεν πήγαινε απλά καλά, πήγαινε καταπληκτικά, σήμερα όμως το ραβασάκι της AGB ήρθε για να προσγείωσει όλο τον κόσμο του ΑΝΤ1 ανώμαλα!
Το πρωινό λοιπόν εχθές έκανε 14,9 στο γενικό και 13,1 στο δυναμικό κοινό! Ποιος όμως πήρε τα νούμερα; Γιατί αυτό είναι ένα θέμα....

Η φωλιά των Κούκου έκανε επιτέλους διψήφιο και έφτασε το 11,5!

Διαβάστε ακόμα: Τηλεθέαση 23/4: Απίστευτη σφαλιάρα του Master Chef στο Power of Love! Tο DWTS διασώθηκε με Στεφανίδου!

Το τώρα με την Μπουσδούκου κέρδισε τη μάχη με 17,

Το happy day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο 13,9 ,

στο δυναμικό κοινό όμως έκανε το απίστευτο νούμερο 19,2!

Και ερχόμαστε στην Καινούργιου και στο Φτιάξε Καφέ να στα πω έκανε εχθές Παρασκευή το νούμερο ρεκόρ του 11,8 και στο δυναμικό κρατηθείτε.... 14!

Τι είχε όμως και κέρδισε στο δυναμικό κοινο την Φαίη; Μα απλά survivor με Σπυροπουλου και αληθινές ιστορίες με ξεκατίνιασμα!
Τι συμβαίνει λοιπόν με το πρωινό και την Φαίη Σκορδά ;

Είναι απλό όταν τα αντίπαλα κανάλια παίζουν στις πρωινές ζώνες MasterChef και survivor το πρωινό του αντεννα θα έχει πρόβλημα!

Γιατι; Γιατί την ίδια στιγμή που ο ανταγωνισμός σκίζει αναγκάζεται να διαφημίζει τις εκπομπές του prime time του καναλιού που δεν είναι και στα καλύτερά τους όπως ας πούμε τον Αντώνη Κανάκη και το Hell’s Kitchen
Άρα καταλαβαίνετε ότι τέτοιες μέρες η μοναδική εκπομπή του λαϊφστάιλ που κρατιέται στον ΑΝΤ1 το πρωινό θα παίρνει τέτοια νούμερα από την AGB νουνερα που θα σε περνάει και... η Καινούργιου.
Μήπως είναι ώρα να ξυπνήσουνε στον Αντέννα πριν καταστρέψουν και την Φαίη....