Ξεκινάμε την έρευνα μας στο tv-24.gr με το κανάλι του Σκάι..

Ο Οικονόμου εξακολουθεί να είναι μία ανάσα πίσω από τον Παπαδάκη, χθες στο γενικό σύνολο έκανε 21,1% στο γενικό σύνολο. Το "Τώρα" με την Μπουσδούκου αξιοπρεπέστατο νούμερο 16,4%, οι "Αταίριαστοι" αν και το τελευταίο διάστημα είχανε δείξει καλά δείγματα.

Χθες δεν τα πήγαν καλά και έκαναν μονοψήφια 9,3% ο μέσος όρος τους, το "power of love" μία χαρά στο 17,2%, το survivor πανόραμα με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στα Τάρταρα και ακόμα πιο κάτω σε σχέση με τον μέσο όρο του καναλιού μόλις 11% και ερχόμαστε στο survivor το βαρύ πυροβολικό του Σκάι, που για κάποιο λόγο δεν συγκινεί πλέον ιδιαιτέρως τους τηλεθεατές, αν και χθες είχαμε έπαθλο ασυλίας δεν... Και όταν λέμε δεν... μιλάμε για 27%.

Διαβάστε ακόμα: Η απίστευτη αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για την σχέση Καλογρίδη - Λυκουρέζου: "Φιλιόντουσαν και..."

Συνεχίζουμε με τον ΑΝΤ1 το "Καλημέρα Ελλάδα" με τον Παπαδάκη στέκεται στον ανταγωνισμό και την πίεση του Οικονόμου με 22,7%, η Φαίη Σκορδά με το πρωινό της φαίνεται να ανακάμπτει και να κρατάει ψηλά τη σημαία του λαϊφστάιλ στο κανάλι του Αμαρουσίου με 22,2%, το τουρκικό Φαζιλέτ 6,2%, τα μικρά εγκλήματα 3,9%, το παρθένα ζωή 13,5%, το κάτι χωρισμένα παλικάρια κανονική κηδεία 4,7% και τώρα ερχόμαστε στην μεγαλύτερη ίσως αποτυχία της χρονιάς για τον ΑΝΤ1 την καινούργια εκπομπή του Κανάκη δεν συγκινήθηκε μάλλον το τηλεοπτικό κοινό και τον έστειλε στην κόλαση της τηλεθέασης με 7,2%

Σε λίγο συνεχίζουμε με το β' μέρος!