Για να δούμε χθες Σάββατο 10/3 ποιους επιβράβευσε το τηλεοπτικό κοινό και ποιους έστειλε στα Τάρταρα της AGB ξεκινάμε με το κανάλι του Alpha....

Το Σαββατοκύριακο με το Νίκο Μάνεση έφτασε στο γενικό σύνολο το 19,2%, μια χαρά για το Νίκο, έναν εξαιρετικό δημοσιογράφο που όργωσε σε όλα τα χρόνια της δημοσιογραφικής του καριέρας τα πεζοδρόμια.

Η επανάληψη του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στο γενικό σύνολο έφτασε μόλις 12,8% στο γενικό! Το συγκεκριμένο πρόγραμμα να υπενθυμίσουμε σε σας τους αναγνώστες του tv-24.gr που μας παρακολουθείτε πολύ συχνά, ότι γενικά φέτος δεν πάει καλά προφανώς το κόνσεπτ έχει κουράσει.

Διαβάστε ακόμα: Παύλος Ευαγγελόπουλος: Τι αποκάλυψε για τη σειρά "Έλα στη θέση μου"

Η ελληνική ταινία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη "Διπλοπενιές" ένα μέτριο νούμερο έκανε στο 10,7% του γενικού σύνολο.

Συνεχίζουμε με το κανάλι του ΑΝΤ1 ... Εδώ έχουμε ένα πολύ σοβαρό θέμα ότι στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης το κανάλι για πρώτη φορά στην ιστορία του έρχεται πέμπτο( 5) ακόμη και πίσω από το Έψιλον.

Τώρα στα επιμέρους το «υγεία πάνω απ’ όλα» μια συμπαθητική εκπομπή δυστυχώς δεν άντεξες τον ανταγωνισμό και έκανε 11,8% στο γενικό σύνολο

Μία ξένη ταινία που είχε το μεσημέρι το the wild thornberrys έκανε μόλις 3,1%.

Η επανάληψη του "still standing" έκανε 10,9% και το νέο επεισόδιο του celebrity game night έκανε μόλις 10,1% απίστευτο αλλά αληθινό.

Διαβάστε ακόμα: Power of Love : Το φιλί , ο καινούργιος παίκτης και ο εκνευρισμός των αντρών! Δείτε τι θα γίνει την Δευτέρα! (Βίντεο)

Το hell’s kitchen του Μποτρίνι που έπαιζε επανάληψη έκανε στο γενικό σύνολο 12,4% ενώ όταν έπαιξε για πρώτη φορά το επεισόδιο απέναντι απ’ το MasterChef έκανε μόλις 9,5%! Είχαμε και επανάληψη της εκπομπής του Κανάκη στο χθεσινό πρόγραμμα έκανε 13,4%

Συνεχίζουμε σε λίγο με το β μέρος...