Μια από τις χρονιές με τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό είναι σίγουρα η φετινή και το κάθε κανάλι μπορεί να πανηγυρίζει για τον δικό του λόγο, μιας και σίγουρα έχει έναν. Ο ΑΝΤ1 για παράδειγμα από την αρχή της σεζόν μέχρι και σήμερα έχει εξαιρετικές επιδόσεις στο νεανικό κοινό 15-44 σημειώνοντας μάλιστα σημαντική πρωτιά σε σχέση με τα υπόλοιπα κανάλια. (Διαβάστε περισσότερα...)



Πιο συγκεκριμένα το κανάλι του Αμαρουσίου βρίσκεται πρώτο στο δυναμικό κοινό (15-44) σε σχέση με το δεύτερο και τρίτο κανάλι.

Σε επίπεδο εβδομάδας (Δευτέρα – Παρασκευή), ο ΑΝΤ1 συγκέντρωσε ποσοστό τηλεθέασης 19,3 vs 15,2 του ALPHA και vs 12,7 του ΣΚΑΙ.

Συνολικά, ο ΑΝΤ1 για τη φετινή σεζόν, σημείωσε κατά μέσο όρο, μερίδιο τηλεθέασης 17,3% (Δευτέρα – Κυριακή) και βρίσκεται στην πρώτη θέση, ξεπερνώντας το δεύτερο κανάλι (ALPHA) με 2,7 ποσοστιαίες μονάδες.

Πιο αναλυτικά:

Κεντρικό δελτίο Ειδήσεων: Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων σημείωσε, για το διάστημα 25 Σεπτεμβρίου έως και 20 Οκτωβρίου, μέσο όρο τηλεθέασης 14,1% στο 15-44. Προηγείται των δελτίων ειδήσεων του ΣΚΑΙ του STAR τόσο στο σύνολο, όσο και στο 15-44.



Nomads: To Nomads από την πρεμιέρα του, 2 Οκτωβρίου μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου, παρουσιάζει τη μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Συγκεκριμένα, στο 15-44 έχει σημειώσει κατά μέσο όρο μερίδιο τηλεθέασης, 30,4%. Ακόμη, προηγείται στη ζώνη του, και στο 15-44, με 10,5 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.



«Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια»: Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, από την αρχή της σεζόν μέχρι και σήμερα είναι η Νο1 σε τηλεθέαση σειρά στην ελληνική τηλεόραση. Συγκεκριμένα, τα «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια» σημειώνουν για το διάστημα 2 Οκτωβρίου έως και 17 Οκτωβρίου, στο 15-44, κατά μέσο όρο, μερίδιο τηλεθέασης 27,5%. Ακόμη, η σειρά προηγείται τις ημέρες μετάδοσής της (Δευτέρα και Τρίτη) με 16,6 μονάδες από το δεύτερο και 5,1 μονάδες από το τρίτο κανάλι.



Συνολικά, ο ΑΝΤ1 από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν, μέχρι και σήμερα, έρχεται πρώτος σε όλο το τηλεοπτικό φάσμα, από τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, με το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» και το «ΠΡΩΙΝΟ», τα τηλεπαιχνίδια, με το «ROUK ZOUK» και το «Still Standing», μέχρι τα shows/reality με το Nomads και τη μυθοπλασία με το «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια».



Εντυπωσιακή είναι η απόδοση που έχει σημειώσει ο ΑΝΤ1 και στην prime time ζώνη. Συγκεκριμένα, προηγείται με 10 μονάδες διαφορά στο prime time (Δευτέρα – Παρασκευή), με μερίδιο τηλεθέασης 26,3% vs 16% του ALPHA και vs 16,4% του ΣΚΑΙ.



Συγκριτικά με την περσινή αντίστοιχη περίοδο, ο ΑΝΤ1 έχει σημειώσει αύξηση 10,3 μονάδων στο συγκεκριμένο slot.

Ποιο πρόγραμμα έκοψε πρώτο το νήμα της τηλεθέασης στην prime time ζώνη;

ALPHA: Ποια σειρά ζορίζει τον ανταγωνισμό στην prime time;

«Ελένη»: Ανέβασε στροφές ή συνέχισε την ελεύθερη… πτώση;