Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Για άλλη μια φορά στην κορυφή το Survivor! Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε ο αγώνας ασυλίας και η ψηφοφορία!

45
Τηλεθέαση 10.04.2017 09:30
Το Survivor συνεχίζει να σαρώνει τους πίνακες τηλεθέασης. Τα νούμερα που σημειώνει είναι πολύ υψηλά και κάθε επεισόδιο χαρίζει την πρώτη θέση στο κανάλι του Φαλήρου.

Χθες το ριάλιτι επιβίωσης κατάφερε να σημειώσει 44,1% στο σύνολο του κοινού και 56,8% το νεανικό κοινό. Ο αγώνας ασυλίας, η τραγική συμπεριφορά απέναντι στην Παπαδοπούλου και η ψηφοφορία κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Συνέχεια παρακάτω...
Όπως πάντα το tv-24.gr σου κάνει την σύγκριση με την αντίστοιχη ημέρα της προηγούμενης εβδομάδας. Συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή σημείωσε 42,8% στο σύνολο και 54,7% στο νεανικό κοινό. Όπως καταλαβαίνετε και μόνοι σας υπήρξε μια μικρή άνοδος. Για άλλη μια Κυριακή άφησε πίσω του το "Rising Star" του οποίου ο ημιτελικός κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσοστό του 22,8%. Φαίνεται πως το Survivor δεν είναι διατεθειμένο να αφήσει την πρωτιά σε κανέναν.

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Δείτε την τηλεθέαση του χθεσινού live του «Star Academy»…

Η «ARENA» συνεχίζει με μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης, «Deal» και «Τροχός» ξέφυγαν από τον ανταγωνισμό, ενώ το «Survivor» βοήθησε και το «Ότι να ‘ναι»

Παρά τις διαρροές…το «Survivor» σαρώνει με ανοδικές τάσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top