Το χθεσινό επεισόδιο του «Survivor» ήταν πιο διαφορετικό από τα άλλα και κίνησε το ενδιαφέρον τον τηλεθεατών. Μετά την αλλαγή στις ομάδες και την εκδίωξη του Γιάννη Σπαλιάρα στους "Μαχητές", το κοινό ήταν καθηλωμένο στους δέκτες του για να παρακολουθήσει τα πρώτα συναισθήματα μετά την αλλαγή.

Λίγο οι εντάσεις που δημιουργήθηκαν μεταξύ των παικτών, λίγο η αγωνία για τον αγώνα και την νίκη της ασυλίας, έκαναν τα νούμερα τηλεθέασης να ανέβουν αρκετά. Συνέχεια παρακάτω...

Χθες Τρίτη λοιπόν το παιχνίδι επιβίωσης σημείωσε 48% στο σύνολο και 65% στο δυναμικό κοινό. Τα ποσά όπως διαπιστώνετε και μόνοι σας είναι πολύ υψηλά και είχαμε αρκετό καιρό να δούμε τέτοιους αριθμούς στους πίνακες της Nielsen. Την προηγούμενη Τρίτη τα νούμερα ήταν πιο χαμηλά, δηλαδή 44,2% στο σύνολο και 55,9% στο νεανικό κοινό, άρα οι διαρροές δεν επηρέασαν καθόλου το χθεσινό επεισόδιο!

Βέβαια η απογείωση δεν τελειώνει εδώ αφού τα ενδιαφέρον των τηλεθεατών κράτησε αμείωτο το συμβούλιο του νησιού με αποτέλεσμα τα μηχανάκια να φτάσουν στο 72,9%! Όσο για τα υπόλοιπα κανάλια, επικρατούσε ο απόλυτος παγετός. Ο "τυφώνας" Survivor απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν θα αφήσει κανέναν να του πάρει την πρωτιά!

 

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Απίστευτα νούμερα για τον τυφώνα «Survivor»! Που έφτασε η τηλεθέαση την ώρα που οι «Διάσημοι» έδιωχναν τον Γιάννη Σπαλιάρα;

Έσκισε το «ΣουΚου»…Τεράστιο πρόβλημα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην τηλεθέαση…

Πώς υποδέχθηκε το κοινό την πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Νικολόπουλου στο Epsilon; Δείτε τα νούμερα που σημείωσε…

TAGS