Κάθε σαββατοκύριακο στην εκπομπή του Μένιο Φουρθιώτη «Αποκαλυπτικά» αναλύουν όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο. Προχθές, Σάββατο με το παρασκήνιο και τις απαντήσεις για το «Star Academy» και τον Νίκο Καρβέλα τα νούμερα τηλεθέασης ανέβηκαν.

Συγκεκριμένα η εκπομπή το μεσημέρι του Σαββάτου έδειξε μια σημαντική άνοδο στους πίνακες τηλεθέασης και σε αυτό βοήθησαν πολύ και τα πολλά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις. Η εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη σημείωσε ποσοστό 19,6%, ενώ στο δυναμικό κοινό 15 – 44 συγκέντρωσε 10,8%. Τι έγινε την Κυριακή όμως; Συνέχεια παρακάτω...

Χθες Κυριακή όμως τα νούμερα δεν ήταν το ίδιο ενθαρρυντικά με αυτά του Σαββάτου. Συγκεκριμένα η εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη σημείωσε 14,3% στο σύνολο του κοινού έναντι 19,6%, που σημείωσε η εκπομπή του Σαββάτου.

Δείτε ανά τέταρτο την τηλεθέαση στο σύνολο του κοινού...Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Έντονα συγκινημένος ο Γιώργος Λιάγκας! Η on air εξομολόγησή του στο πλατό του Rising Star που μας έκανε να λυγίσουμε…(Βίντεο)

Survivor: Οι μαχητές μιλούν για την δύσκολη προσαρμογή τους από το νοσοκομείο και τον πολιτισμό… ξανά στην επιβίωση!

Εθισμένοι με… το “Survivor” οι τηλεθεατές! Δείτε τα απίστευτα νούμερα που σημείωσε κατατροπώνοντας και πάλι το «Rising Star»!