Αποτελεί την καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών. Τις ημέρες προβολής του Survivor κανένας δεν κουνιέται από την θέση του στον καναπέ. Το παιχνίδι επιβίωσης από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του έχει κατακτήσει την πρωτιά και δεν λέει να την αφήσει σε κανέναν άλλον. Είναι ένα πρόγραμμα που αποτελεί μια μοναδική κατηγορία και βαράει συνέχεια κόκκινο στους πίνακες τηλεθέασης. Ο μόνος σκοπός του εν λόγο ριάλιτι είναι σε κάθε επεισόδιο να ξεπερνάει τον ίδιο του τον εαυτό αφού κανένας δεν μπορεί να το συναγωνιστεί.

Στις αρχές του ριάλιτι η παραγωγή είχε πολύ θωρακισμένη ομάδα με αποτέλεσμα τα επεισόδια και όλα όσα συνέβαιναν στο παιχνίδι να είναι επτασφράγιστο μυστικό. Τι γίνεται όμως όταν οι διαρροές κάνουν την εμφάνιση τους; Τις τελευταίες δυο ημέρες έχουν κυκλοφορήσει αρκετές φήμες για τις εξελίξεις στο Survivor που αποδεικνύονται όλες αληθινές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καθοδική πορεία του ριάλιτι στους πίνακες τηλεθέασης, αφού όπως ήταν αναμενόμενο το κοινό γνωρίζοντας το έπαθλο και το ποιος θα αποχωρήσει, χάνει το ενδιαφέρον του και αλλάζει κανάλι. Συνέχεια παρακάτω...

Για να μιλάμε και πρακτικά, την προηγούμενη εβδομάδα, την αντίστοιχη μέρα, το παιχνίδι επιβίωσης σημείωσε 46,8 % στο σύνολο και 63,6% στο νεανικό κοινό. Χθες όμως; Μετά τις διαρροές η διαφορά έπεσε 2,5 μονάδες στο σύνολο και 4 στο νεανικό κοινό. Συγκεκριμένα το χθεσινό επεισόδιο σημείωσε 44,2% στο σύνολο και 59,7% στο νεανικό κοινό. Και εγώ τώρα αναρωτιέμαι. Αν συνεχίσουν να διαρρέουν οι εξελίξεις του ριάλιτι τι νούμερα θα σημειώνει; Θα το δούμε τις επόμενες μέρες!


TAGS