Τα στελέχη του ΣΚΑΙ πριν από, περίπου, ένα μήνα και κάτι πρόσθεσαν στο πρόγραμμα τους δύο νέες εκπομπές: Τη σατιρική εκπομπή «Rodeo» με τον Βαγγέλη Πέρρη, την Αθηναΐς Νέγκα και την Άννα Μαρία Βέλλη και την αναβίωση του τηλεπαιχνιδιού «Κάνε παζάρι» με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και πολλοί έκαναν λόγο για σίγουρες αποτυχίες.

Αν και στην αρχή οι δύο εκπομπές σημείωναν ιδιαίτερα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και οι φήμες έδιναν και έπαιρναν περί πρόωρου τέλους, απ' ότι φαίνεται οι δύο εκπομπές έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να αποκτούν το δικό τους κοινό. Κάτι που αποτυπώνεται στα νούμερα τα οποία από το 4% έφτασαν να «χτυπούν» μέχρι και 16% τόσο στο σύνολο του κοινού όσο και στο νεανικό. Μάλιστα χθες, Πέμπτη 16 Μαρτίου, το «Rodeo» έκανε 10,5% (σύνολο) και 16,7% (νεανικό), ενώ το «Κάνε παζάρι» 10,7% (σύνολο) και 16,3% (νεανικό).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο εκπομπές κατάφεραν να... επιβιώσουν απέναντι σε ισχυρό ανταγωνισμό, όπως οι επαναλήψεις αγαπημένων σειρών του MEGA, στη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Δίδυμα Φεγγάρια» και στο δελτίο ειδήσεων, στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ALPHA «Deal» και στο δελτίο ειδήσεων, στη καθημερινή σειρά του STAR «9 μήνες» και στο τηλεπαιχνίδι του «Ο τροχός της τύχης».