Από Ελένη Μήτση

Μπορεί να έχουμε φτάσει στα μέσα του Οκτώβρη από ότι φαίνεται όμως οι πρεμιέρες για πολλά κανάλια δεν έχουν τελειώσει ακόμα, αφού το βράδυ της Δευτέρας 17/10 εκτός από τη ''Μεγάλη εικόνα'' είδαμε άλλο ένα πρόγραμμα να βγαίνει στον αέρα με μεγάλη επιτυχία.

Το Mega από την άλλη έχει δείξει την εμπιστοσύνη του στη Νίκη Λυμπεράκη, αφού η Μεγάλη εικόνα φημίζεται για την ενημερωτική της προσέγγιση. Είναι επίσης γνωστό, πως ανήκει στη late night ζώνη με τον ανταγωνισμό να είναι εντελώς διαφορετικός.

Έτσι λοιπόν, με τους καλεσμένους του The 2night show από απέναντι, η Λυμπεράκη κατάφερε να φτάσει σε δυναμικό κοινό το 8,4% με τα τέταρτα να πιάνουν το 10,4% στην αρχή του προγράμματος.

Η τηλεθέαση για την πρεμιέρα (17/10) της εκπομπής Μεγάλη εικόνα

Late Night

  • ΑΝΤ1: The 2night Show 15,1
  • Open: Κλεμμένες ζωές 7,5
  • Mega: Μεγάλη εικόνα 8,4

Αναλυτικά τα τέταρτα

  • 10,4
  • 9,8
  • 7,6
  • 8,4
  • 5,6

Οι δύσκολές στιγμές της δημοσιογράφου στο δημοσιογραφικό κλάδο

Η Νίκη Λυμπεράκη, η γνωστή δημοσιογράφος, παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό Secret και μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση, μέσα από την εκπομπή της "Μεγάλη Εικόνα" στο κανάλι του MEGA.

Μίλησε για τις δυσκολίες που έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσει στον "αέρα" και όχι μόνο, αλλά και για τα προβλήματα της δουλειάς που πολλές φορές μπορεί να "κουβαλάει" και στο σπίτι της.

Από τη μέχρι τώρα δημοσιογραφική σας πορεία ξεχωρίζετε στιγμές που σας δυσκόλεψαν πάρα πολύ ενώ βρισκόσασταν στον αέρα;

Πάντα υπάρχουν αυτά. Είναι κομμάτι της δουλειάς μας. Και για τη διαχείριση αυτών των στιγμών κρινόμαστε. Θα μπορούσα να σας αναφέρω πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Συνολικά, πάντως, προσπαθώ στον αέρα να κρατώ την ψυχραιμία μου και να θυμάμαι τον ρόλο μου.

Να θυμάμαι, δηλαδή, πως δεν πρέπει ο δημοσιογράφος να γίνεται μέρος της είδησης, με τα νεύρα, την άποψη ή τη συγκίνηση του. Έτσι είναι σαν να νοθεύεται η είδηση από τον άνθρωπο που έχει το καθήκον να τη μεταφέρει στον κόσμο. Δεν τα καταφέρνω πάντα αλλά προσπαθώ.

Νίκη Λυμπεράκη

Ένα δυσάρεστο γεγονός που θα συμβεί και θα πρέπει να το αναφέρετε στη δουλειά σας το «παίρνετε» μαζί σας και στο σπίτι; Σας επηρεάζει;

Εντάξει, οι άνθρωποι δεν έχουμε, νομίζω, πολύ καλό μηχανισμό διαχωρισμού. Προσπαθώ, όμως, πολύ να μην το κάνω, ειδικά τώρα με το παιδί, γιατί δεν θέλω να μεταφέρω ένταση ή αρνητικά συναισθήματα στο σπίτι.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση (16/10): Το πρώτο έκανε 13,2% και το τελευταίο 4,3% - Πώς τα πήγαν τα δελτία ειδήσεων

Τηλεθέαση 17/10: Άλλος έκανε 24,7% κι άλλος 2,7% - Τα μονοψήφια και τα διψήφια της Δευτέρας