Από TV24 Team

Μπορεί τα περισσότερα προγράμματα στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης να έχουν ήδη ριχτεί στη μάχη της τηλεθέασης, ωστόσο στα… μετόπισθεν έχουν μείνει κι άλλα νέα προγράμματα που μπαίνουν στο πεδίο του ανταγωνισμού.

Στον τομέα της μυθοπλασίας, η αισθηματική κομεντί «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» της ΕΡΤ1 το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου επανήλθε στη μικρή οθόνη με τον δεύτερο κύκλο της. Η σειρά, στην οποία πρωταγωνιστούν η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, δεν ξεπέρασε το 6% και στις δύο κατηγορίες.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη για το περιοδικό TV24

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου έκανε στον ΣΚΑΪ πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο η νέα δραματική σειρά «ΣτΟργή», με τη Μαρία Ναυπλιώτου στον κεντρικό ρόλο της κλινικής ψυχολόγου και ψυχοθεραπεύτριας. Η σειρά είχε μεγάλη απήχηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκέντρωσε ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια, ωστόσο δεν κατάφερε να σημειώσει εξίσου υψηλά ποσοστά, καθώς κινήθηκε σε μονοψήφια νούμερα. Το πρώτο επεισόδιο συγκέντρωσε 9,2% στο γενικό σύνολο και 8,5% στο δυναμικό κοινό, ενώ το δεύτερο κινήθηκε στο 5,2% και 4,4% αντίστοιχα.

Στοργή

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου επέστρεψε με τον δεύτερο κύκλο του στο OPEN «Το κόκκινο ποτάμι: Η συνέχεια». Η πολύ καλή δραματική σειρά εποχής του Μανούσου Μανουσάκη δεν φαίνεται να έγινε αντιληπτή, ακόμα τουλάχιστον, από το κοινό, αφού έμεινε στο 7,9% στο γενικό σύνολο, ενώ στην κατηγορία 18-54 τα πήγε πολύ καλύτερα φτάνοντας το 10,3%.

Στην ΕΡΤ1 την ίδια ημέρα έκανε επίσημη πρώτη η επίσης δραματική σειρά εποχής «Μια νύχτα του Αυγούστου» που αποτελεί τη συνέχεια του «Νησιού». Η παραγωγή, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Βικτόριας Χίσλοπ, τόσο στο σύνολο κοινού όσο και στο δυναμικό κοινό κατέγραψε 9%.

Στην κατηγορία των ριάλιτι την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου έκανε την εμφάνισή του στην οθόνη του ΣΚΑΪ το «Love island» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ένα ριάλιτι γνωριμιών, όπου κορίτσια και αγόρια συγκατοικούν σε μια βίλα στην Τενερίφη αναζητώντας μέσα από διάφορες δοκιμασίες το ταίρι τους. Το πρόγραμμα στο γενικό σύνολο σημείωσε 15,4% και στην κατηγορία 18-54 έφτασε το 14,8%.

love island skai

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου επανήλθε στην οθόνη του ΣΚΑΪ και το «The Voice of Greece». Το μουσικό ριάλιτι που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιανός, παρά τα χρόνια προβολής του, φαίνεται πως αντέχει ακόμα αφού το παρακολούθησε το 14,9% του γενικού συνόλου και το 16,2% του δυναμικού κοινού. Την ίδια μέρα και «Οι 100», το τηλεπαιχνίδι με τον Λάμπρο Φισφή στο STAR, μπήκε ξανά στην τηλεοπτική αρένα και σημείωσε 8,6% στο σύνολο και 9,9% στην κατηγορία 18-54.

Τι δεν είδαν οι τηλεθεατές

  • Την ενημερωτική εκπομπή «Αταίριαστοι» με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα στον ΣΚΑΪ (26/9) που φέτος δυσκολεύονται στον πίνακα τηλεθέασης αφού είδαν τα ποσοστά τους να φτάνουν το 9,4%.
  • Την κωμική σειρά «Εκτός υπηρεσίας» στον ΑΝΤ1 (27/9), που παρά το γεγονός ότι αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση ανάμεσα στις τόσες δραματικές σειρές, δεν κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κι έμεινε στο 9,7%.
  • Την καθημερινή δραματική σειρά «Τρία μίλια» στο STAR (28/9) που συνεχίζει με τον δεύτερο κύκλο της αλλά τα ποσοστά της δεν ξεπερνούν το 8,2%.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τηλεθέαση (5/10): Θρίαμβος για το Mega με το 20,9% που είδε στα νούμερα

Τηλεθέαση (5/10): Ποιος πήρε την πρώτη και ποιος την τελευταία θέση στην πρωινή ζώνη