Από TV24 Team

Το απόγευμα της Κυριακής (25/9) παρακολουθήσαμε μέσα από τη συχνότητα του Open, το δεύτερο μέρος του ταξιδιού του Τάσου Δούση με τις «Εικόνες» στο μαγευτικό Κέιπ Τάουν.

Ο εκδότης και παρουσιαστής μας ξενάγησε στο Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας, εκεί όπου ο Ινδικός συναντά τον Ατλαντικό ωκεανό και εξερευνούν τον φάρο Κέιπ Πόιντ με τη θέα που κόβει την ανάσα.

Ακόμα, οι «Εικόνες», επισκέφθηκαν τη ριβιέρα του Κέιπ Τάουν και στο κοσμοπολίτικο Καμπς Μπέι, το Χόουτς Μπέι, όπου τάισαν φώκιες στο στόμα, και το Σίμον, την έδρα των φασαριόζων πιγκουίνων του Κέιπ Τάουν!

Μας ξενάγησαν ακόμα, στην περίφημη Λονγκ Στριτ για απίθανη βραδινή διασκέδαση και απόλαυσαν την οινογευσία σε ένα πέτρινο οινοποιείο της περιοχής.

«Σάρωσαν» σε τηλεθέαση οι «Εικόνες» του Τάσου Δούση

Παρόλο που η εκπομπή έπαιξε σε επανάληψη, κατάφερε να κάνει εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, οι «Εικόνες» σημείωσαν στο δυναμικό κοινό κατά μέσο όρο 11,9%, ενώ σε τέταρτο έφτασαν μέχρι και το 13,9 (11,3 - 13,9 - 11,0 - 11,3) και κατέκτησαν την πρωτιά στην ζώνη 17:45 με 18:45, ενώ ήταν το πιο δυνατό πρόγραμμα του Open για την Κυριακή 25/9 (δείτε εδώ μέχρι πού έφτασαν τα υπόλοιπα προγράμματα του σταθμού).

Απογευματινή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Ποιος Παπαδόπουλος (Ε) 8,6
  • ΣΚΑΙ: Happy traveller (Ε) 5,9
  • MEGA: Σαββατογεννημένες 9,3
  • OPEN: Εικόνες (Ε) 11,9
  • ALPHA: Το σόι σου 8,6
  • Star: Κακιά πεθερά 9.8

Το β' μέρος των «Εικόνων» του Τάσου Δούση στο Κέιπ Τάουν

Σε περίπτωση που χάσατε το επεισόδιο μπορείτε να το δείτε στο επίσημο κανάλι του Τάσου Δούση στο Youtube.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τάσος Δούσης: 14 εστιατόρια που πρέπει να επισκεφθείς οπωσδήποτε στην Σαντορίνη

Ο Τάσος Δούσης αποκαλύπτει: 20 κανόνες συμπεριφοράς στις διακοπές που πρέπει να ξέρουν όλοι