Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό να ενημερωθεί για όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας, την εβδομάδα 23-27 Μαΐου. Τα αποκλειστικά ρεπορτάζ και οι έγκριτες αναλύσεις του προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, οι οποίοι του έδωσαν την πρωτιά, έναντι του ανταγωνισμού, στον πίνακα της τηλεθέασης (δείτε εδώ τι τηλεθέαση σημείωσε χθες 30/5).

Η τηλεθέαση που έκανε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, το ΑΝΤ1 NEWS με τον Νίκο Χατζηνικολάου, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, κυριάρχησε όλων των δελτίων, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης, και κατέκτησε την πρώτη θέση, στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 11,6%.

Νίκος Χατζηνικολάου δελτίο ΑΝΤ1

Η υψηλότερη επίδοσή του σημειώθηκε στο ανδρικό κοινό 25-44, όπου άγγιξε το 13,4%.

Καθημερινά στις 18:45, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων, έχοντας ως προτεραιότητά του την επιτακτική ανάγκη των πολιτών για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Παρελθόν το Ενώπιος Ενωπίω από τον ΑΝΤ1

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποτελεί ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά του Αντ1, καθώς η θρυλική βραδινή εκπομπή ''Ενώπιος ενωπίω'' που παρουσιάζει ξανά τα τελευταία τρία χρόνια είναι πολύ αγαπητή στο κοινό και έχει φιλοξενήσει πολύ σπουδαία πρόσωπα, που δε μιλούν εύκολα στις κάμερες.

Μιας και η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της, ο όμιλος είναι σε συζητήσεις σχετικά με το ποια προγράμματα θα συνεχίσουν για του χρόνου. Η συγκεκριμένη εκπομπή, από ότι φαίνεται θα κοπεί και εν όψει των εκλογών που θα έρθουν, φημολογείται πως θα επανέλθει η εκπομπή ''Στον ενικό'' λόγω του πιο έντονου πολιτικού χαρακτήρα, που είχε.

Να θυμίσουμε εδώ, πως η εκπομπή υπήρξε και στο παρελθόν και το κοινό θα θυμάται τις διαφορές από την τωρινή, που έχει αναλάβει. Πιο αναλυτικά ήταν στον αέρα τη σεζόν 2018 - 2019 και η προτίμηση, που έδειχναν τότε οι τηλεθεατές ήταν μεγάλη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φινάλε για το «Σε Ξένα Χέρια» - Κλαίνε ή γελάνε στην ΕΡΤ με τα νούμερα τηλεθέασης

Ψέματα: Ευχάριστα νέα για τη σειρά του ALPHA - Μόλις ανακοινώθηκε