Ο Γιώργος Παπαδάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλά για τα λάθη του ΑΝΤ1 που οδήγησαν στην πτώση της τηλεθέασης, αλλά και την απόφαση του σταθμού να αναβαθμίσει τον Αντώνη Κανάκη!

Τα όσα είπε είναι αν μη τι άλλο ενδιαφέροντα!

Επειδή ξέρετε και διαβάζετε και ακούτε διάφορα. Τον τελευταίο καιρό η prime time του ΑΝΤ1 έχει λίγο στοχοποιηθεί. Δεν πάνε τα πράγματα έτσι όπως θα έπρεπε να πηγαίνουν…


Να διαφωνήσω; Έτσι είναι. Έχω την εντύπωση ότι έχουν γίνει κάποια πράγματα που δεν έπρεπε να γίνουν, κάποια άλλα θα έπρεπε να έχουν γίνει καλύτερα. Ο ανταγωνισμός είναι πάρα πολύ δυνατός στην prime time. Και νομίζω ότι είναι λάθος να ακολουθήσεις επιλογές άλλων σταθμών. Πρέπει να στηρίξεις τις δικές σου επιλογές σε ένα πρόγραμμα. Δεν κάνω κριτική. Αν κι εγώ κάνω κριτική και στο σταθμό μου και παντού κάνω κριτική. Νομίζω όμως πως ο ΑΝΤ1 έχει τη δυνατότητα να δει τα λάθη τα οποία έχουν γίνει, τα κενά τα οποία υπάρχουν και να τα συμπληρώσει. Να τώρα, για παράδειγμα, έρχεται ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο Λάκης Λαζόπουλος θα κάνει τους Δέκα Μικρούς Μήτσους. Ίδιοι χαρακτήρες, οι οποίοι όμως θα είναι μεγαλύτεροι. Θα είναι με άσπρα μαλλιά. Θα είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που είχε το κομμωτήριο, ο οποίος θα έχει μεγαλώσει σε ηλικία όμως.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2: Μάχη στο σημερινό επεισόδιο! Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που πλακώνονται Τεό και Ηλίας!

Πώς είδατε την απόφαση του σταθμού να αναβαθμίσει τον Αντώνη Κανάκη;

Κοίτα, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του είναι μια εκπληκτική ομάδα. Εγώ ήμουν και παραμένω φαν των εκπομπών του, όχι γιατί είναι στο κανάλι που δουλεύω… Και σε άλλο κανάλι να ήταν, πάλι θα τους έβλεπα. Βέβαια, έχω ένα πρόβλημα μαζί του και θέλω να του το πω και από κοντά. Πρέπει να κάνει νωρίς τις εκπομπές γιατί δεν αντέχω και πέφτω και κοιμάμαι. Ξυπνάω καθημερινά στις 03:40 χωρίς ξυπνητήρι, 4:45 είμαι στο κανάλι. Το ότι σημείωσε χαμηλά ποσοστά αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο κόσμος δεν την έχει μάθει ακόμα. Και εγώ το είδα, αλλά θα ανέβει. Και στο λέω ότι θα ανέβουν γιατί ξεχωρίζουν. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό και νομίζω ότι ο κόσμος θα το αναγνωρίσει. Ξέρεις τι γίνεται και το τηλεοπτικό κοινό ανανεώνεται. Κατά την άποψή μου καλά έκανε και έδωσε τέτοια θέση στον Αντώνη ο ΑΝΤ1. Είναι άνθρωποι που και η αισθητική τους αλλά και οι απόψεις τους έχουν κάτι το τελείως διαφορετικό. Μη νομίζεις ότι με φωνάζουν και μου ανακοινώνουν τις αποφάσεις τους. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή επιλογή. Ο Αντώνης είναι επαγγελματίας και έχει μια πολύ καλή ομάδα. Έχουν χιούμορ, έχουν παιδεία και έχουν μια ματιά η οποία είναι φοβερά σύγχρονη και διαφορετική.