Στο πρώτο μέρος του ρεπορτάζ διαβάσατε για τις εκπομπές που απογοήτευσαν εχθές Παρασκευή 9/3 σε alpha και Αντέννα

Στο β μέρος συνεχίζουμε με τα αλλά μεγάλα κανάλια...

Ξεκινάμε με το Star!


«Η φωκια των Κούκου» η εκπομπή με το χειρότερο όνομα στην τηλεόραση με Καραβάτου Κατσούλη δεν....
Δεν βλέπει φως και μάλλον δεν θα δει και οβελία στο κανάλι! Εχθές έκαναν 10,5 στο γενικό σύνολο 12,8 στο νεανικό. Μια μέρα που το κανάλι έκανε στο γενικό σύνολο 14,1! Εδώ να σημειώσουμε ότι το master chef έπρεπε να τους απογειώσει αλλά δεν... διότι δεν... οι παρουσιαστές!

Τώρα το Star στο υπόλοιπο πρόγραμμα πάει καλά για αυτό άλλωστε και πλέον...είναι τρίτο κανάλι!

Πάμε στο Σκάι το κανάλι που με τις τουρκικές επιρροές έχει κατακτήσει την πρώτη θέση με διαφορά από τον δεύτερο alpha!

Διαβάστε ακόμα: Πάνος Βλάχος: Αυτός είναι ο λόγος που επέστρεψε στην Ελλάδα! Ο χωρισμός με την Τριανταφυλλίδου και η νέα αρχή!


Η εκπομπή που απογοητεύει είναι το survivor panorama με την Ντορεττα Παπαδημητριου. απίστευτο αλλά αληθινό εχθές πχ με 13,5 στο γενικό σύνολο ήταν η εκπομπη με τα χειρότερα νούμερα!
Στο νεανικό έφτασε στο 23,9 φαίνεται καλό νούμερο αλλά αν το συγκρίνεις με τα περσινά νούμερα την εκπομπής με την Ελεονώρα Μελέτη έχεις διαφορά χαοτική.

Και τελειώνουμε με το Ε...

Εδώ οπως βλέπουμε, δυσκολεύεσαι να βρεις εκπομπή που να μην απογοητεύει!


Η Τατιάνα Στεφανίδου πχ που πέρσι έσωζε το κανάλι φέτος χαμηλά... εχθές ας πούμε στο γενικό έκανε 10,2 στο νεανικό 7,4 φυσικά αν το δεις ανάποδα η Τατιάνα στην χθεσινή ημέρα ήταν δεύτερη εκπομπή καθώς πρώτη ήταν η Καινούργιου με 11,5 στο γενικό! Εκεί κατάντησε το E η καλύτερη χθεσινή του ήταν η πιο «κίτρινη» και τραγική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης! Δύσκολα αυτό το κανάλι θα ξεφύγει από το 5 με 6%