Τα τελευταία χρόνια το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ μεταδίδεται στις 19.00 κάνοντας ιδιαίτερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ειδικά φέτος δείχνει να έχει ξεφύγει πολύ μπροστά... Κι ενώ πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτό συμβαίνει επειδή παίζει μόνο του -αφού τα υπόλοιπα μεταδίδονται στις 20.00-, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου τους διέψευσαν κατηγορηματικά... Διαβάστε παρακάτω...

Και η χθεσινή ημέρα ήταν έντονη ειδησεογραφικά αλλά αυτή τη φορά λόγω της επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά έκτακτα δελτία ειδήσεων και κάποια να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από τη συνηθισμένη για να καλύψουν το πρόγραμμά τού. Έτσι, το δελτίο ειδήσεων του ALPHA συνεχίστηκε και στο slot 19:55-20:29 "τρελαίνοντας" τα μηχανάκια! Διαβάστε παρακάτω...Πιο συγκεκριμένα στο ημίωρο που ο Αντώνης Σρόιτερ έπαιξε απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου, τη Μάρα Ζαχαρέα και τη Σία Κοσιώνη, ο πρώτος έκανε 28,2% στο σύνολο κοινού έναντι 12,8%, 10,0% και 12,5% αντίστοιχα. Στην ίδια τροχιά κινήθηκε και στο νεανικό κοινό με τον Αντώνη Σρόιτερ να σημειώνει 30,0% έναντι 8,9%, 4,8% και 10,5%. Το ίδιο υψηλά νούμερα έκαναν και στο κοινό 15-64 κάνοντας 28,5%, 11,9%, 9,3% και 11,4%.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ο Βασίλης Παπαδρόσος, ο Αντώνης Σρόιτερ και η δημοσιογραφική ομάδα τους θέλησαν να "απαντήσουν" στον ανταγωνισμό και να σπείρουν τον... πανικό!

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Η μάχη της τηλεθέασης για την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου – Τα επίσημα νούμερα!

Η μάχη της τηλεθέασης για την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου – Τα επίσημα νούμερα!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αντιστάθηκε απέναντι από τα ριάλιτι;