Είσαι ή δεν είσαι σε μια σχέση. Κάνεις μια προσπάθεια ή δεν κάνεις τίποτα. Εάν είσαι με κάποιον ή απλά μιλάς μαζί του και νιώθεις ότι σπαταλάς τον χρόνο σου, υπάρχουν σημάδια για να σου επιβεβαιώσουν ότι απλά δεν του “αρέσεις”.

Πόσες φορές έχεις βρεθεί σε μια κατάσταση που νιώθεις πως, ό,τι κι αν κάνεις, δεν βλέπεις την αντίστοιχη προσπάθεια και από την άλλη πλευρά; Λοιπόν, ήρθε η ώρα να σταματήσεις να προσπαθείς να “αρέσεις” σε κάποιον και αφού αντιληφθείς αυτά τα σημάδια να πας παρακάτω.

Δεν παίρνει ποτέ πρωτοβουλία να σε δει
Μπορεί να έχει πολλά στο πρόγραμμα του ή να δουλεύει ασταμάτητα και να μην έχει χρόνο να δει κανέναν. Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό να νιώθεις ότι ο άλλος παίρνει την πρωτοβουλία γιατί πραγματικά θέλει να σε συναντήσει. Αν δεν είσαι η προτεραιότητα του, τότε σκέψου να βρεις κάποιον για τον οποίο θα είσαι.

Δε σε κοιτάει στα μάτια
Τα μάτια, τα μάτια είναι αυτά που κρύβουν όλη την αλήθεια. Αν δεν σε κοιτάει σχεδόν καθόλου ή δεν ρίχνει κρυφές ματιές προς το μέρος σου, τότε που έχει τα μάτια του; Ειδικοί αναφέρουν ότι όταν κάποιος σε ελκύει, δεν μπορείς να πάρεις το βλέμμα σου από πάνω του, είτε το συνειδητοποιείς είτε όχι.

Σου στέλνει πολύ μικρά και απότομα μηνύματα
Νομίζω πως δεν χρειάζεσαι παραπάνω ενδείξεις, εάν τα μηνύματα που σου στέλνει είναι μικρά, απότομα ή το χειρότερο ακόμα ένα emoticon. Εσύ έχεις κάτσει να γράψεις ένα μακροσκελές μήνυμα (δε λέμε να γράψεις την ιστορία της ζωής σου) κι αυτός απαντάει με ένα ξερό “καλά” ή “τα λέμε”. Δεν θα προτιμούσες να είσαι με κάποιον που έχει λίγα περισσότερα να πει;

Δεν αλληλεπιδρά στα social media
Γι΄αυτό το σημάδι δεν είμαστε πολύ σίγουρες, γιατί πρώτον μπορεί κάποιος να μην έχει social media ή να έχει και να μην τα χρησιμοποιεί. Παρόλα αυτά, όταν κάποιος κάνει like ή σχολιάζει κάτι που έχεις ανεβάσει, αυτό είναι μια ένδειξη ότι του “αρέσεις”. Στην εποχή των millennials είναι τα πάντα.