ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Κάθε μέρα που περνά η κατάσταση της Κυβέλης γίνεται όλο και χειρότερη, ενώ ο Ευαγγέλου προσπαθεί να την πείσει να αναλάβει την υπόθεσή της και να την κλείσει στο ψυχιατρείο. Από την άλλη, ο πόλεμος μεταξύ Ορέστη και Μάριον καλά κρατεί!

Η Κίκα επισκέπτεται την Κυβέλη στη φυλακή και κάνουν μια εκ βαθέων συζήτηση, με την πρώτη να εκφράζει την πικρία της για τον Ορέστη: «Εβαζα το χέρι μου στη φωτιά γι’ αυτόν τον κύριο. Ούτε για τον πατέρα σου δεν ήμουν ποτέ τόσο σίγουρη. Πλέον δεν είμαι για κανέναν σίγουρη! Πίστευα ότι αυτός ο άντρας θα σ’ έκανε ευτυχισμένη...». Η Κυβέλη της εξομολογείται πως «κάποτε ήμουν ευτυχισμένη. Απλώς, μετά δεν μπορείς να ζεις συνέχεια σε ένα ροζ συννεφάκι». Ο παράξενος δικηγόρος επισκέπτεται και πάλι την Κυβέλη προκειμένου να την πείσει να αναλάβει την υπεράσπισή της. «Η δική μου πλευρά είναι πολύ ξεκάθαρη. Δεν μ’ ενδιαφέρει καμία πρόταση που δεν είναι νόμιμη και δεν σας στέλνουν οι δικηγόροι μου», του λέει και του ζητά μια ενδιαφέρουσα πρόταση για να τη δεχτεί. Τότε εκείνος της λέει: «Να πάτε στο νοσοκομείο των φυλακών, σαν ασθενής, μέχρι να εξεταστεί η αίτηση της αποφυλάκισής της. Οταν η κατάσταση του κρατουμένου είναι τόσο ευαίσθητη, η μεταχείριση είναι πολύ πιο ευνοϊκή». Στη συνέχεια, μάλιστα, της ξεκαθαρίζει ότι «ένας νευρικός κλονισμός βοηθάει πάντα. Δεν θα κρατήσουν μια κυρία Δελμούζου που καταρρέει!». Ο Τζίμης πηγαίνει στη σουίτα της Μάριον και «πουλά» έρωτα, μέχρι να πετύχει το σχέδιο που έχει κατά νου. Η Μάριον αποφασίζει να βγάλει μια και καλή την Κυβέλη από τη μέση και μαζί με τον Ευαγγέλου συναντούν έναν άγνωστο άντρα που θα τους βοηθήσει να βρουν κάποια να σκοτώσει...

«Εχει χάσει το μυαλό της»
Ολη η οικογένεια προσπαθεί να βρει τρόπο να αποφυλακιστεί η Κυβέλη, η οποία φαίνεται παράλογα αισιόδοξη και ταυτόχρονα βιώνει τον δικό της Γολγοθά: «Δώσ’ μου δύναμη να αντέξω!». Η Σούγκαρ ζητά τη συμβουλή ψυχιάτρου για τον Πάρη κι εκείνη αναπτύσσει μια επικίνδυνη θεωρία. Λίγο αργότερα, η Κυβέλη και ο Ορέστης παίρνουν μια σημαντική απόφαση: Να αποκαλύψουν την αλήθεια για τη σχέση του Ορέστη με τη Μάριον και μιλούν στον ανακριτή: «Είχα παλιά σχέση με τη Μάριον και πρόσφατα ξαναβρεθήκαμε. Απείλησε τη γυναίκα μου. Η Κυβέλη τα ήξερε όλα». Στη συνέχεια, μάλιστα, η Κυβέλη του αποκαλύπτει ότι προσπάθησε να τη σκοτώσει και περιγράφει το εφιαλτικό πρωινό στην ερημιά όπου παγιδεύτηκε στο αυτοκίνητο που όδευε στον γκρεμό, αλλά σώθηκε τελευταία στιγμή από τον Λεωνίδα. «Είναι τρελή μαζί μου! Εχει χάσει το μυαλό της και κάνει ό,τι μπορεί για να μας χωρίσει», καταλήγει ο Ορέστης. Από την άλλη, η Κατερίνα ενημερώνει τον Λεωνίδα, την Αννα, τη Χαρίκλεια, τη Μαρία και τη Βέρα ότι η Κυβέλη τής έδωσε μια επιστολή στην οποία της αναθέτει τον πλήρη έλεγχο του αρχοντικού. Κανένας δεν την πιστεύει, μέχρι που βλέπουν με τα μάτια τους την επιστολή. Ο ανακριτής καλεί τη Μάριον, στον οποίο παραδέχεται τη σχέση αλλά καίει τον Ορέστη ισχυριζόμενη ότι είχε σχέση και με τη Λένια, η οποία απειλούσε ότι θα τα πει όλα στη γυναίκα του. Ο Ορέστης απειλεί τη Μάριον: «Η Κυβέλη είναι αθώα και το ξέρεις! Θα πας στον εισαγγελέα και θα πάρεις πίσω την κατάθεσή σου, αλλιώς τελείωσες!». Εκείνη αρνείται να κάνει οτιδήποτε και την πιάνει από το λαιμό: «Αν δεν το κάνεις, τελείωσες!». Ο εισαγγελέας ενημερώνεται σχετικά και την προστατεύει θέτοντας περιοριστικά μέτρα στον άντρα. Η Μάριον έχει αρχίσει να χάνει τα λογικά της και μονολογεί: «Θα έρθω σαν κόλαση στην αγκαλιά σου! Είσαι δικός μου και μόνο! Δεν θα σ’ αφήσω στα χέρια της! Δεν θα νικήσει αυτή κι εγώ δεν της παραδίνομαι! Μια αγάπη σαν τη δικιά μας δεν μπορεί να χαθεί και δεν θα το επιτρέψω να συμβεί!».

Διαβάστε περισσότερα στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί!