ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

«Οι συμμαθητές» επέστρεψαν για τρίτη συνεχή χρονιά στις τηλεοπτικές επάλξεις μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, προκειμένου να περάσουν εκ νέου εξετάσεις. Μόνο που φέτος έχουν γρίφους και ερωτήματα για δυνατούς λύτες και τα οποία θα γίνουν ακόμη πιο περίπλοκα με την άφιξη νέων προσώπων... Το TV24 σας παρουσιάζει καταποκλειστικότητα όσα πρέπει να ξέρετε γιαυτά!

Σε προηγούμενο τεύχος του περιοδικού σάς αποκαλύψαμε ότι ο φετινός κύκλος της αγαπημένης κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 έχει υποστεί μια «γερή» ανανέωση, θέλοντας να τονώσουν ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Από τη σειρά έχουν φύγει αρκετοί από τους πρωταγωνιστές (Δημήτρης Μαυρόπουλος, Κρατερός Κατσούλης, Φαίδρα Δρούκα, Τραϊάνα Ανανία κ.ά.), ενώ σταδιακά προστίθενται νέα πρόσωπα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις της σειράς...

Ιωάννα (Λουκία Παπαδάκη)
Ενα από τα πρόσωπα που είδαμε στα τελευταία επεισόδια του προηγούμενου κύκλου και θα μας απασχολήσει γι αρκετά από τον φετινό είναι η Ιωάννα. Η μητέρα της Μαριλένας που όλα αυτά τα χρόνια θεωρούσαν νεκρή ενώ ζούσε στην Αργεντινή. Η επιστροφή της στην Ελλάδα σηματοδοτεί μια σειρά από ραγδαίες εξελίξεις που δεν θα αφήσουν κανέναν και τίποτα ανεπηρέαστο, ενώ θα δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα.

Τότα (Ελένη Γερασιμίδου)
Η Τότα έκανε την εμφάνισή της στα τελευταία επεισόδια του δεύτερου κύκλου και θα συνεχίσει στον τρίτο κύκλο. Αυστηρή, ανακατώστρα και ισχυρογνώμων, πάντα νομίζει ότι ξέρει καλύτερα τι είναι σωστό για τη ζωή του γιου της. Καθώς το μητρικό της ένστικτο αλλά και το κατακάθι του καφέ την προειδοποιούν ότι ο γιος της, ο Γιώργος, τη χρειάζεται. Ετσι δεν αργεί να έρθει στην Αθήνα ακριβώς τη στιγμή που ο Γιώργος έχει συμφωνήσει να παντρευτεί τη Σεσίλια.

Αλίκη (Ράνια Σχίζα)
Η Αλίκη είναι η σνομπ, ματαιόδοξη, μικρότερη αδερφή του Αριστείδη η οποία παντρεύτηκε έναν πλούσιο Ελληνοάγγλο μεγιστάνα και ζει εδώ και πολλά χρόνια στο Λονδίνο. Με την επιστροφή της στην Ελλάδα σκοπεύει να εξαγοράσει ένα μεγάλο μερίδιο των μετοχών της Κούλντογκ. Το σίγουρο είναι ότι η θεία Αλίκη έχει ένα μεγάλο μυστικό και μάλιστα κρυμμένο αρχικά στην ντουλάπα του ξενοδοχείου της.

Ηρακλής (Τάσος Γιαννόπουλος)
Ο Ηρακλής είναι ένας άξεστος αγρότης, ξάδελφος του Ανδρέα, χωρίς τρόπους, ο οποίος λόγω ενός τυπογραφικού λάθους στη διαθήκη της γιαγιάς του, έχει το 50% του οικοπέδου στο οποίο ο Ανδρέας σκοπεύει να φτιάξει το καταφύγιο σκύλων. Αραγε θα καταφέρει ο Ανδρέας να πείσει τον ξάδελφό του να αποποιηθεί των δικαιωμάτων του οικοπέδου και να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα;


Διαβάστε περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί!