Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Η Μαργαρίτα και ο Άρης ζουν μια νύχτα πάθους, αλλά το τηλεφώνημα του Μάνου είναι αρκετό για να ακολουθήσει μια σειρά αντιδράσεων και αποκαλύψεων. Απ' ό,τι φαίνεται έφτασε η στιγμή που εκείνη θα φανερώσει το μεγάλο μυστικό, καλά κρυμμένο εδώ και 24 χρόνια...

Παρά τις αρχικές συγκρούσεις ανάμεσά τους, η Μαργαρίτα και ο Άρης φαίνεται να έχουν αποκαταστήσει τη σχέση τους. Μια στιγμή, όμως, είναι αρκετή για να συγκρουστούν και πάλι και να έρθει στο φως το μεγάλο μυστικό της γυναίκας. Στην πανσιόν βρίσκεται και ο Παπαργύρης με τη Βαγγελιώ, οι οποίοι τους παρακολουθούν για να δουν αν θα τα ξαναβρούν, αλλά γρήγορα γίνονται αντιληπτοί. Μάλιστα, όταν η Μαργαρίτα τούς ζητά να φύγουν και να τους αφήσουν μόνους, ο Άρης τη ρωτά: «Μήπως να την κάνω κι εγώ μαζί με τα ξαδέλφια μου; Μπορεί να ξαναπάρει ο Μάνος. Μην είμαι εδώ μπάστακας και σας το χαλάω!». Εκείνη αμέσως του διευκρινίζει ότι ο Μάνος είναι μια... μεγάλη κουβέντα που πρέπει κάποια στιγμή να την κάνουν, αλλά ο Άρης είναι ανένδοτος και φεύγει, καθώς πρέπει να συγκεντρωθεί στον επίμαχο αγώνα του «Αστέρα» με τον «Κεραυνό».
Αμέσως μετά τη λήξη του ματς, που έχει ως αποτέλεσμα ακόμη μία ήττα για τον «Αστέρα», η Μαργαρίτα και ο Άρης πηγαίνουν στην πανσιόν και επικρατεί ένταση μεταξύ τους. Και αυτό γιατί εκείνη τον κατηγορεί έμμεσα ότι έκανε λάθος που εμπιστεύτηκε τον Ανδρονίκου, αλλά και ο Άρης δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια: «Δεν είχα και λίγα στο μυαλό μου εξαιτίας σου, ζητάς και τα ρέστα. Φρόντισες μια χαρά να με απορρυθμίσεις. Με τις κοπάνες από το χωριό, με τις εξηγήσεις που δεν λένε τίποτα και σου φταίει ο Ανδρονίκου», την κατηγορεί σε έντονο ύφος. Η Μαργαρίτα, όμως, προσπαθεί να αλλάξει θέμα συζήτησης: «Μάλλον δεν είναι καλή στιγμή για συζήτηση». Ωστόσο δεν έχει την ίδια γνώμη και ο Άρης, ο οποίος της επισημαίνει ότι πρέπει να αρχίσουν να κλείνουν ένα ένα τα θέματα και να μη μένει τίποτα στον αέρα. Η Μαργαρίτα κάνει να ψελλίσει κάτι που δεν είναι και το πιο εύκολο, μέχρι που λέει: «Άρη, ο Μάνος είναι γιος μου». «Γιος σου; Και γιατί δεν το έλεγες τόσο καιρό; Γιος σου με ποιον;» τη ρωτά κι εκείνη επαναλαμβάνει τα λόγια του. «Είναι ο πιτσιρικάς που σε είδαν ο παπάς και ο Τσότρας να το σκας;» επιμένει εκείνος και η Μαργαρίτα αρκείται στο να του πει ότι δεν είναι και τόσο πιτσιρικάς, αλλά 24 ετών.

Διαβάστε τη συνέχεια αύριο στο tv-24.gr!