Από Πέννυ Μαστοράκου

Αν θέλετε να γελάσετε με την καρδιά σας, κάντε υπομονή μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 14/11! Η κωμική σειρά Εκτός Υπηρεσίας (δείτε ποια σειρά κόβεται πρόωρα στον Αντ1) έρχεται με φόρα άλλη μία εβδομάδα και οι εξελίξεις τρέχουν και δεν φτάνουν τους κατοίκους του νησιού, που ετοιμάζονται για την Μεγάλη γιορτή της Ειρήνης! Για το μόνο που δεν είναι προετοιμασμένοι είναι για τα ευτράπελα που θα ακολουθήσουν...

Μην χάσετε απόψε στο Εκτός Υπηρεσίας

Έφτασε η ώρα για τη γιορτή της ειρήνης, λίγο όμως πριν ανάψουν τα θεατρικά φώτα για να ξεκινήσει η παράσταση, τη σεμνή εκδήλωση θα καταστρέψει ο Ιάκωβος, ο οποίος εισβάλει στο χώρο και φωνάζει ότι η Σοφία και ο Στρατής είναι παράνομο ζευγάρι και τους κατηγορεί ανοιχτά, ότι αυτοί έκλεψαν τα λείψανα του Ντάντουλα!

Η κατάσταση παρεκτρέπεται και η μία αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη! Ο Κούλης μαθαίνει ότι η Μπεάτα του τα φοράει με τον Νιόνιο, η Ανκίτσα πληροφορείται ότι ο Στρατής τσιλιμπουρδίζει με την Σοφία και τέλος ο Μένιος μαθαίνει ότι η μητέρα του έχει εντονότατη ερωτική ζωή!

Θα καταφέρει ο Σωκράτης να επιβάλει την τάξη; Μέσα στον πανικό, ο Αλέκος αρπάζει την Φώτω, τη φορτώνει στους ώμους και προσπαθεί να την πείσει ότι είναι ο άντρας της ζωής της. Θα δώσει η Φώτω μια ευκαιρία στον ερωτοχτυπημένο Αλέκο;

Μην χάσετε και το επεισόδιο της Τρίτης 15/11

Η Σοφία ρίχνει αυλαία στο γάμο της με τον Ιάκωβο και τον πετάει έξω από τη συζυγική τους στέγη. Ο κτηνίατρος μαζεύει τα μπογαλάκια του και πάει να φιλοξενηθεί στο δώμα του Γιάνναρου. Ταυτόχρονα η Μπεάτα, τώρα που έγινε και επίσημα ζευγάρι με τον Νιόνιο, θέλει να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής της και ονειρεύεται χλιδές και πλούτη. Η Γιώτα ξεφουρνίζει στον Σωκράτη ότι τάχα ένας φιλέλληνας επενδυτής θέλει να φτιάξει στο νησί τους ένα θεματικό πάρκο αφιερωμένο στα κατορθώματα και τους άθλους του Ντάντουλα... την Ντάντουλαντ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν είναι μόνο οι Παγιδευμένοι: Τα προγράμματα του ΑΝΤ1 που μπαίνουν στον «πάγο» λόγω του Μουντιάλ

ΑΝΤ1: Στον πάγο το Ρουκ Ζουκ special - Τι συμβαίνει