Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια του Εκτός Υπηρεσίας (14-15/11), το νησί κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα αφού όλα τα μυστικά των κατοίκων του αποκαλύπτονται. Και μέσα σε όλα αυτά, η Γιώτα ανακοινώνει τη δημιουργία ενός θεματικού πάρκου (δείτε εδώ ποιο είναι το μέλλον της σειράς του ΑΝΤ1).

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στο Εκτός Υπηρεσίας (14-15/11)

Δευτέρα (14/11)

Λίγο όμως πριν ανάψουν τα θεατρικά φώτα για να ξεκινήσει η παράσταση, τη σεμνή εκδήλωση θα καταστρέψει ο Ιάκωβος, ο οποίος εισβάλλει στον χώρο και φωνάζει ότι η Σοφία και ο Στρατής είναι παράνομο ζευγάρι και τους κατηγορεί ανοιχτά ότι αυτοί έκλεψαν τα λείψανα του Ντάντουλα. Η κατάσταση παρεκτρέπεται και η μια αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη. Ο Κούλης μαθαίνει ότι η Μπεάτα τού τα φοράει με τον Νιόνιο, η Ανκίτσα πληροφορείται ότι ο Στρατής τσιλιμπουρδίζει με τηνΣοφία και τέλος ο Μένιος μαθαίνει ότι η μητέρα του έχει εντονότατη ερωτική ζωή! Μέσα στον πανικό, ο Αλέκος αρπάζει τη Φώτω, τη φορτώνει στους ώμους και προσπαθεί να την πείσει ότι είναι ο άντρας της ζωής της.

Τρίτη (15/11)

Η Σοφία ρίχνει αυλαία στο γάμο της με τον Ιάκωβο και τον πετάει έξω από τη συζυγική τους στέγη. Ο κτηνίατρος μαζεύει τα μπογαλάκια του και πάει να φιλοξενηθεί στο δώμα του Γιάνναρου. Ταυτόχρονα η Μπεάτα, τώρα που έγινε και επίσημα ζευγάρι με τον Νιόνιο, θέλει να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής της και ονειρεύεται χλιδές και πλούτη. Η Γιώτα ξεφουρνίζει στον Σωκράτη ότι τάχα ένας φιλέλληνας επενδυτής θέλει να φτιάξει στο νησί τους ένα θεματικό πάρκο αφιερωμένο στα κατορθώματα και τους άθλους του Ντάντουλα... την Ντάντουλαντ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν είναι μόνο οι Παγιδευμένοι: Τα προγράμματα του ΑΝΤ1 που μπαίνουν στον «πάγο» λόγω του Μουντιάλ

ΑΝΤ1: Στον πάγο το Ρουκ Ζουκ special - Τι συμβαίνει