Από Ελένη Μήτση

Με νέο επεισόδιο (11/11) κλείνει η εβδομάδα για την αγαπημένη σειρά του κοινού ''Μην αρχίζεις τη μουρμούρα'' με τα ευτράπελα να μην τελειώνουν, ειδικά μετά την άγνωστη γυναίκα, που βρέθηκε στο σπίτι της Βέλης και του Άγγελου...

Όσα θα δούμε στο σημερινό 11/11 επεισόδιο της σειράς ''Μην αρχίζεις τη μουρμούρα''

Η Βέλη ακούει κατά λάθος το σχέδιο της Αντζέλικας και μαζί με τον Άγγελο προσπαθούν να προειδοποιήσουν τον Κανάτη ότι κινδυνεύει. Βούλα-και-Μηνάς υποδέχονται-τον Λευτέρη, τον-αδελφό της Βούλας από την Αυστραλία, ο οποίος πέφτει θύμα κλοπής, ακόμη-δεν πάτησε-στην Κρήτη.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Το spoiler του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για την 10η σεζόν της Μουρμούρας

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, το πρωί της Τρίτης (26/7) μίλησε στην εκπομπή Alpha Τώρα, εκεί όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την δέκατη σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», δίνοντας ένα δυνατό spoiler για τον χαρακτήρα του.

«Η σεναριακή πρόταση είναι ότι θα έρθει πέτρα σκανδάλου. Και τα πράγματα θα πάρουν δύσκολη τροπή. Θα υπάρξει άλλος άνδρας και εγώ δεν θα είμαι καθόλου ήρεμος γιατί θα πέσω στα κόκκινα. Δεν ξέρω πού θα φτάσει η ιστορία γιατί η ρήξη θα πάει για 15 επεισόδια και δεν ξέρω πώς θα ολοκληρωθεί», είπε αρχικά σχετικά με το Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα.

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας την επικαιρότητα, είπε: «Ως πολίτης δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος, δεν περνάω καθόλου καλά. Πιστεύω ότι οι πολιτικές δεν έχουν ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, συμβαίνουν απίστευτα πράγματα πίσω από όσα βλέπουμε εμείς.

Οι υπερεξουσίες δεν θέλουν ικανούς πολιτικούς αλλά υπαλλήλους. Το όραμα του πολιτικού δεν μπορεί να ανθίσει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και πανευρωπαϊκά. Η Ευρώπη έχει καταρρεύσει. Όλα είναι στηριγμένα στο χρήμα, ο άνθρωπος δεν υπάρχει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα εξελίξεις (28/10): Χαμός με την εξαφάνιση του Βαγγέλη - Τον έχει δει μόνο η...

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα εξελίξεις (4/11): H Bέλλη θέλει να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και την πληρώνουν άλλοι