Από TV24 Team

Στους Παγιδευμένους, την ώρα που ο Αγγελος αποφυλακίζεται καθώς υπάρχουν ελλιπή στοιχεία στην υπόθεση, η Άννα και ο Δημήτρης βρίσκουν ένα ακράδαντο στοιχείο που θα οδηγήσει στην καταδίκη του.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη για το περιοδικό TV24

Η Άννα και ο Δημήτρης βρίσκονται αντιμέτωποι με τον χρόνο καθώς κάθε λεπτό που περνάει φέρνει τον Άγγελο πιο κοντά στην αποφυλάκιση. Τα περιθώρια στενεύουν δραματικά. Δικηγόρος και εισαγγελέας πηγαίνουν στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της Μυρτώς μέσα στον κάδο. Προσπαθούν να εντοπίσουν κάποιον γείτονα που να είδε κάτι. Χτυπούν την πόρτα ενός πιθανού αυτόπτη μάρτυρα. Δεν τους ανοίγει κανείς. Φεύγοντας όμως βλέπουν κάποιον να κρύβεται πίσω από την κουρτίνα. Ξαναχτυπούν την πόρτα επίμονα.

Τους ανοίγει ένας άντρας. «Θέλουμε να σας ρωτήσουμε αν είδατε κάτι το βράδυ του θανάτου της κοπέλας που βρέθηκε νεκρή στον κάδο», του λένε. Εκείνος διστάζει. «Δεν είδα τίποτα», απαντάει αλλά η Άννα και ο Δημήτρης ξέρουν ότι δεν λέει αλήθεια. Η Άννα εκνευρίζεται και ο Δημήτρης την απομακρύνει.

Παγιδευμένοι Άγγελος

Στη συνέχεια προσπαθεί να πείσει τον άνθρωπο αυτό να του πει όσα ξέρει και να βοηθήσει να κλειστεί στη φυλακή ο δολοφόνος. «Ήμουν φυλακή για 10 χρόνια επειδή βοήθησα μια γυναίκα στο πάρκο όταν της επιτέθηκε ένας άντρας. Τον χτύπησα με μια πέτρα για να σταματήσει, σκοτώθηκε και τελικά πήγα εγώ φυλακή», του αποκαλύπτει εκείνος. Ο Δημήτρης και η Άννα φεύγουν. Αργότερα όμως πηγαίνουν και τον ξαναβρίσκουν. Εκείνος πείθεται και τους δίνει το βίντεο όπου είχε τραβήξει με το κινητό και φαίνεται πως ο Άγγελος ήταν εκείνος που έβαλε τη βαλίτσα στον κάδο.

Η σύλληψη στους Παγιδευμένους

Ο Άγγελος αποφυλακίζεται. Τον περιμένει η μητέρα του, η Υβόννη. Κατά την έξοδό του όμως από το κτίριο τον πετυχαίνει ο Δημήτρης με την Αννα: «Πού πας; Δεν είναι τόσο εύκολο. Πάμε», του λέει ο Δημήτρης, τον αρπάζει από το μπράτσο και τον οδηγεί στον εισαγγελέα Σταύρο Μαυρίδη. Βγάζουν το κινητό. «Σταθείτε, δεν είμαι εγώ. Είναι ο πατέρας μου», φωνάζει ο Αγγελος όταν το βλέπει.

«Θα σου δείξω εγώ ποιος πατέρας σου», του απαντάει ο Δημήτρης κι εμφανίζει το βίντεο. Ο Άγγελος συλλαμβάνεται κι αυτή τη φορά δεν υπάρχει διέξοδος διαφυγής. «Συγχαρητήρια. Μου αρέσει να δουλεύω μαζί σας», λέει ο Σταύρος στον Δημήτρη και την Άννα.

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: Ανατροπή! Στοιχείο για τη δολοφονία του Κοσμά βγαίνει στη φόρα

Παγιδευμένοι Spoiler: Τραγικές ώρες για τον Ανδρέα - Στο νοσοκομείο η...