Από τον ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ

Ο Ματθαίος δεν αντέχει μακριά από την Αναστασία. Οι δυο τους μιλάνε πολλές φορές στο τηλέφωνο, αλλά ο μεγάλος τους πόθος είναι να βρίσκονται μαζί, να κοιτάζονται στα μάτια, να φιλιούνται, ν’ αγκαλιάζονται και να κάνουν έρωτα.

Βέβαια, η Αναστασία με τη στάση της έχει δώσει στόχο στον Ανδρέα, ο οποίος υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει με τον Ματθαίο και οι υπόνοιές του γίνονται πιο βάσιμες όταν πιάνει την Αναστασία να του λέει ψέματα πως είναι κάπου αλλού ενώ ήταν με τον Ματθαίο: «Θα πεις πολλά ακόμα, Ανδρέα; Δεν σου το είπα ότι συναντήθηκα με τον Ματθαίο, για να μη ζηλέψεις και βγάλεις άλλα συμπεράσματα», προσπαθεί να δικαιολογηθεί, ενώ ο Ανδρέα επιμένει πολύ εκνευρισμένος: «Μη ξεφεύγεις. Συναντιόσαστε κρυφά. Πες μου αμέσως γιατί, πες μου ένα λόγο», της λέει και αρχίζει να χάνει τον έλεγχο. Η Αναστασία ένοχη προσπαθεί να τα καλύψει: «Πρώτα-πρώτα είμαστε συνεργάτες. Μετά μας συνδέει ο θάνατος του παιδιού μας. Εγώ εσένα σε ρωτάω πού πας και ποιους συναντάς; Γιατί θα ’πρεπε να σου δώσω λογαριασμό;», του απαντάει προσπαθώντας να βγει στην αντεπίθεση, κάτι που εκνευρίζει ακόμα περισσότερο τον Ανδρέα, που αρχίζει να της φωνάζει: «Γιατί; Μήπως γιατί είμαστε ζευγάρι; Μήπως γιατί μένουμε μαζί;». Η απάντηση που παίρνει δεν του αρέσει καθόλου: «Και αυτό τι σημαίνει; Οτι είμαι φυλακισμένη και θα ’πρεπε να σου λέω και τι ώρα πίνω καφέ;». Ο Ανδρέας όμως τη ρωτάει ευθέως: «Λοιπόν, σε ρωτάω για πολλοστή φορά αλλά θα είναι και η τελευταία! Θες να είσαι ξανά μαζί με τον Ματθαίο;». Η Αναστασία φυσικά δεν του δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση και μάλιστα του το ξεκόβει εντελώς και του ζητάει την παρατήσει ήσυχη.
Ο Ανδρέας είναι πάρα πολύ προβληματισμένος. Ξέρει πολύ καλά, χωρίς να το έχει επιβεβαιώσει, ότι Αναστασία θέλει τον Ματθαίο, ότι τον συναντάει κρυφά και ότι έχουν ερωτικές σχέσεις. Αυτό όμως που του απομένει να βρει είναι οι αποδείξεις. Θέλει να έχει στοιχεία όταν ξαναμιλήσει με την Αναστασία και έτσι αποφασίζει να την παρακολουθήσει. Την επόμενη φορά που θα πάει να βρει τον Ματθαίο, ο Ανδρέας θα βρίσκεται ένα βήμα πίσω της.
Στο μεταξύ, ο Ματθαίος έχει πει ψέματα στη Στέλλα και έχει πάει κρυφά στα Χανιά για να δει την Αναστασία. Μάλιστα έχει πάρει τα κλειδιά από τη Μελίνα για να μη μείνει σε ξενοδοχείο και τους δει κανένα μάτι. Ωστόσο, όταν ο Ματθαίος φτάνει στα Χανιά πέφτει πάνω στον Παύλο, ο οποίος γίνεται έξαλλος μόλις τον βλέπει, ενώ λίγο αργότερα ρωτάει την κόρη του: «Τι γυρεύει ο Ματθαίος στην Κρήτη;». Η Αναστασία ψιλοταράζεται αλλά βρίσκει μια δικαιολογία: «Προέκυψε ένα θέμα με τη δουλειά» του λέει και προσπαθεί να τον μαλακώσει κάπως: «Κοίτα, πατέρα, η σχέση μου με τον Ματθαίο έχει βελτιωθεί» και όταν αυτός τη ρωτάει τι λέει ο Ανδρέας γι’ αυτό, η Αναστασία του το ξεκόβει: «Τι να πει; Δεν του πέφτει λόγος!».

Διαβάστε τη συνέχεια αύριο στο tv-24.gr!