Από Πέννυ Μαστοράκου

Ακόμη ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 12/0 στην αγαπημένη πλέον σειρά, Μαύρο Ρόδο, και ανυπομονούμε να περάσουν οι μέρες για να δούμε τις καταιγιστικές εξελίξεις της Κυριακής 23/10 καθώς μία τραγωδία πρόκειται να διαδραματιστεί στην Γερακιανή μπροστά στα μάτια του Πέτρου, ο οποίος θα εκδιωχθεί στα επόμενα επεισόδια από το μοναστήρι με εντολή...

Από το trailer και μόνο μας κόβεται η ανάσα, καθώς η Ελισάβετ είναι αποφασισμένη να πολεμήσει όσα την παρασύρουν και την αποσπούν από την αφοσίωσή της στον Θεό, και μετά από την κουβέντα που είχε με την Ηγουμένη (η οποία εξόργισε το Twitter μιας και της είπε ψέματα) αποφασίζει να ξεκαθαρίσει μία και καλή στον πατέρα της πως θα φύγει!

Ο Λευτέρης δεν αντέχει και σωριάζεται μπροστά στον Πέτρο

Ο θλιμμένος πατέρας προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει την κόρη του σπίτι, κοντά του, αλλά η απόφασή της καταλαβαίνει πως δεν αλλάζει και όπως θα δούμε η καρδιά του τον προδίδει και παθαίνει έμφραγμα, όπως σας είχαμε αποκαλύψει ήδη στο tv-24.gr!

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής 23/10

Η απόφαση της Ελισάβετ να μιλήσει στον Πέτρο και τον πατέρα της, για να κατανοήσουν τα θέλω της, πέφτει στο κενό. Η αντίδρασή της φέρνει στο φως αλήθειες που ο Λευτέρης δεν μπορεί να αντέξει. Η αστυνομία αναζητά τον Σαράντο μετά την καταγγελία του Μπόγρη για ξυλοδαρμό.

Μαύρο Ρόδο Φιλαρέτη

Ο Βίκος στήνει παγίδα στον Θέμη. Η Ηγουμένη ζητάει την άδεια του Μητροπολίτη για τη χειροτονία της Ελισάβετ. Εκείνος, όμως, επηρεασμένος από τα λόγια της Κασσιανής την κατηγορεί ότι δεν μερίμνησε για να προστατεύσει το πνευματικό της παιδί. Ο Λευτέρης καταρρέει μπροστά στα μάτια της Ελισάβετ και του Πέτρου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο ρόδο spoiler: Τέλος τα ψέματα για την Ελισάβετ - Η διαταγή της ηγουμένης αλλάζει τα πάντα

Μαύρο Ρόδο - σούπερ αποκλειστικό: Η Γιάννα αντιμέτωπη με τους δυο άντρες που την στιγμάτισαν!