Από Ελένη Μήτση

Οι εξελίξεις για τη σειρά, που τόσο αγαπάει το κοινό ''Ποιος Παπαδόπουλος'', θα είναι οι ίδιες για την Πέμπτη 20/10, καθώς θα προβληθεί επεισόδιο σε επανάληψη. Την άλλη Πέμπτη ωστόσο 27/10 θα δούμε τις νέες εξελ΄ξεις της σειράς.

Οι εξελίξεις της σειράς ''Ποιος Παπαδόπουλος'' την Πέμπτη 27/10

Επειδή τα αγόρια έχουν αρχίσει να μπερδεύονται με τις αντιφατικές συμπεριφορές των τεσσάρων τόσο διαφορετικών γονιών τους, η Μελίνα προτείνει να αναλαμβάνει το κάθε ζευγάρι γονεϊκά καθήκοντα εναλλάξ ανά εβδομάδα.

Για κακή τύχη του Αλέξανδρου, που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να βάλει εμπόδια στη σχέση του Θάνου και της Εριέττας, την πρώτη εβδομάδα αναλαμβάνουν ο Γιάννης και η αυταρχική Περιστέρα, γεγονός που θα τον οδηγήσει σε μια μεγάλη σύγκρουση μαζί της. Στο μεταξύ, ο Αρίστος λαμβάνει μια κλήση από την Τροχαία για παράνομη αναστροφή και κινεί λυτούς και δεμένους για να καταφέρει να πάρει πίσω το δίπλωμά του.

Ποιος Παπαδόπουλος νέα επεισόδια 19-20/10

Μετά το Ποιος Παπαδόπουλος κάθε Πέμπτη ακολουθεί το...

Η σειρά Σμύρνη μου Αγαπημένη έριξε αυλαία στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης 13/10 (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε) και μέσα από μόλις 4 επεισόδια κατάφερε να συγκινήσει ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό. Από εδώ και στο εξής ωστόσο, το κανάλι πρέπει να πάρει ορισμένες αποφάσεις για το πρόγραμμα που θα αντικαταστήσει τη σειρά της Μιμής Ντενίση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr, τις επόμενες εβδομάδες, αμέσως μετά το Ποιος Παπαδόπουλος στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 κάθε Πέμπτη στις 22:00, ο ΑΝΤ1 θα έχει για τους τηλεθεατές του, βραδιές ελληνικού κινηματογράφου.

Μάλιστα, η νέα αυτή ενότητα του καναλιού θα έρθει με την ταινία Έτερος Εγώ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ποιος Παπαδόπουλος εξελίξεις (19-20/10): Ο Αλέξανδρος θέλει να εμποδίσει τη σχέση του Θάνου με την Εριέττα

«Κλαίω από τα γέλια με αυτή τη σειρά» - Το twitter έχει ξεκαρδιστεί με το σίριαλ ''Ποιος Παπαδόπουλος''