Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το Μαύρο Ρόδο επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (16/10) με ένα νέο επεισόδιο, στο οποίο παρακολουθήσαμε για πρώτη φορά, το φιλί του Πέτρου με την Ελισάβετ. Τη σκηνή αυτή την περίμενε εδώ και μέρες το κοινό, επομένως οι αντιδράσεις στο Twitter ήταν απλά αποθεωτικές.

Οι δύο νέοι βρέθηκαν μαζί σε ένα εκκλησάκι και εκεί ο Πέτρος, προσπάθησε να πείσει τη μοναχή να αφήσει αυτή τη ζωή που κάνει και να επιστρέψει στο σπίτι της.

«Άκουσέ με. Σου λέω αλήθειες που πρέπει να ακούσεις, κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει τίποτα πιο ιερό από την αλήθεια. Σου φόρεσαν μία ζωή που δεν είναι δική σου. Πες μου γιατί καλύπτεις τους καθρέφτες, τι κακό έχει να δεις το πρόσωπό σου; Ποιος σου είπε ότι το πρόσωπό σου είναι για να περνά μπροστά από σκεπασμένους καθρέφτες;», της λέει ωστόσο εκείνη πάει να φύγει. Στην προσπάθειά της, φεύγει από το κεφάλι της το μαντήλι της.

Ο Πέτρος, μαγεμένος από την ομορφιά της, της λέει: «Είσαι το πιο όμορφο κορίτσι που έχω δει» και τη φιλάει, με εκείνη να μην προσπαθεί να φύγει αυτή τη φορά (δείτε εδώ τι θα συμβεί όταν μάθει την αλήθεια για το στοίχημα).

Τα σχόλια του Twitter για το φιλί του Πέτρου με την Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο

Τι θα δούμε σήμερα (17/10) στο Μαύρο Ρόδο

Όσο ο Πέτρος προσπαθεί να διαχειριστεί τις αντιδράσεις της Ελισάβετ, ο καβγάς του Σαράντου με τον Γιώργο απειλεί να φέρει στο φως κρυμμένα μυστικά και μια αλήθεια που ο Σταυρίνος παλεύει χρόνια να ξεχάσει. «Μιλάς για εμένα που θέλω να βρω την αλήθεια για τον πατέρα μου, αλλά κι εσύ δεν πας πίσω που δεν προχώρησες ποτέ από τότε που σε παράτησε η γυναίκα σου», λέει στον Γιώργο ο Σαράντος και οι δυο τους λίγο έρχεται για να αρπαχτούν. Όμως η ατάκα αυτή ανοίγει πληγές τόσο για τον Γιώργο όσο και για τον Σταυρινό, που πριν το ατύχημα υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του αδελφού του με τη Γιάννα.

Μαύρο Ρόδο Πέτρος

Ο Λευτέρης στρέφεται στον Πέτρο με ένα παράξενο αίτημα προκειμένου να κάνει την κόρη του να μείνει εκεί. «Βλέπω την Αννούλα μου να χαμογελάει μετά από πολλά χρόνια. Καταλαβαίνω πως την κάνεις να περνάει καλά. Υποφέρω να τη βλέπω να χάνει τα νιάτα της μέσα σ’ ένα μοναστήρι, ενώ έχει όλη τη ζωή μπροστά της να τη ζήσει. Θα ήθελα να σου ζητήσω μια χάρη, θα σου φανεί παράξενο, αλλά μπορείς να μείνεις κι άλλο εδώ στο χωριό μας; Να γίνεις παρέα της, ίσως να καταφέρεις εσύ να την κάνεις να γυρίσει πίσω και να πετάξει τα ράσα», του προτείνει και ο Πέτρος παραξενεύεται, αλλά ωστόσο θέλει μέσα του να το κάνει καθώς έχει αρχίσει και ερωτεύεται την Ελισάβετ.

Από την άλλη, η Πολυξένη που φοβάται μήπως το παρελθόν της βγει στο φως, αντιδράει στα σχέδια του Λευτέρη και θέλει με κάθε τρόπο να απομακρύνει τον Πέτρο από τις ζωές τους. Ο Βίκος πιέζει την Αγγελική να πάρει δραστικές αποφάσεις: «Σου έχω δώσει τη λύση για να σωθείς από τον Θέμη! Πρέπει να πάρεις μια απόφαση γρήγορα για να μπορέσουμε να γλιτώσουμε από εκείνον και να ζήσουμε τον έρωτά μας». Από την άλλη, ο Θέμης στρέφεται στη Νατάσα και ζητάει τη συμβουλή της, αλλά το σχέδιο που του προτείνει θα φέρει νέες ανατροπές.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Ηλέκτρα Νικολούζου - Μαύρο Ρόδο: «Η σχέση της Αγγελικής με τον Βίκο θα...»

Μαύρο Ρόδο αποκλειστικό: Ο Λευτέρης χαροπαλεύει - Πέτρος και Ελισάβετ του σώζουν τη ζωή