Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (12/10) επεισόδιο της καθημερινής τουρκικής σειράς του ΣΚΑΪ, «Άπιστος» μιας και η Ντερίν (δείτε εδώ πόσα λεφτά παίρνει η ηθοποιός που την υποδύεται) σε ένα ακόμη ξέσπασμά της, απειλεί να δώσει και πάλι τέλος στη ζωή της.

Τι θα δούμε σήμερα (12/10) στον Άπιστο

Η Ντερίν σε κατάσταση σοκ παίρνει το αμάξι και φεύγει. Τηλεφωνεί στην Ασιγιά: «Εκείνη τη μέρα στον γκρεμό έπρεπε να είχαμε πεθάνει... Ομως σήμερα θα επιστρέψω σ’ εκείνη τη μέρα και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους», της λέει και της το κλείνει. Η Ασιγιά που καταλαβαίνει πως κάτι κακό θα συμβεί, ξεκινάει να πάει σ’ εκείνο το μέρος, ενώ παράλληλα ενημερώνει και τον Ονούρ. Η Ντερίν βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού και είναι έτοιμη να πέσει όταν φτάνει εκεί η Ασιγιά. Η Ντερίν της λέει πως θα βάλει τέλος στη ζωή της καθώς σε μια άλλη ζωή ο Βολκάν την αγαπάει στα αλήθεια! «Η κόρη σου σε έχει ανάγκη», της τονίζει η Ασιγιά και καταφέρνει πριν γίνει το κακό να τη σώσει.

Άπιστος

Τότε η Ντερίν συνειδητοποιεί πως η Ασιγιά τη σώζει για δεύτερη φορά στο ίδιο ακριβώς σημείο και κλαίει στην αγκαλιά της. Η κοπέλα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και οι γιατροί αποφασίζουν να την κρατήσουν στο ψυχιατρείο. Η Γκιονούλ είναι σε απόγνωση, ενώ ο Ονούρ της λέει: «Η Ντερίν είπε πως η Ασιγιά την έσωσε για δεύτερη φορά σ’ εκείνο το μέρος». Εκείνη στη συνέχεια λέει στην Ασιγιά: «Σ’ ευχαριστώ που έσωσες την κόρη μου. Δεν σε είχα πιστέψει τότε...» και εκείνη της απαντάει: «Ποτέ δεν με πιστέψατε! Ούτε με τον κύριο Χαλούκ. Παρόλο που ήσασταν εναντίον της σχέσης της με τον Βολκάν, δεν κάνατε όμως τίποτα για να αποτρέψετε όλο αυτό που έγινε! Τη δική μου την ευτυχία δεν τη σκέφτηκε κανένας σας». Την ίδια ώρα ο Βολκάν προφυλακίζεται καθώς η Ντερίν δεν είναι σε θέση να καταθέσει υπέρ του πως γνώριζε για την απόκτηση της ακίνητης περιουσίας του και να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τι θα δούμε αύριο (13/10)

Η μέρα για να βγει η Ντερίν από το ψυχιατρείο έχει έρθει και η Γκιονούλ είναι εκεί για να την παραλάβει. «Ο Ονούρ ήρθε;», ρωτάει τη μητέρα της και εκείνη της απαντάει: «Δεν έφυγε ποτέ». Στη φυλακή η Ντεριά επισκέπτεται τον Βολκάν που έχει γίνει σκιά του εαυτού του. «Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει πώς είμαι! Κανείς δεν έχει έρθει... Ούτε η Ασιγιά κι αυτό με πονάει πολύ! Ολοι με εγκατέλειψαν», ψελλίζει. Η Ντερίν πάει να βρει την Ασιγιά για να την ευχαριστήσει που την έσωσε και η Ασιγιά της ζητάει να μεταβιβάζουν στη Ζεϊνέπ όσα έγραψε ο Βολκάν στον Αλί. Η Τζερέν μαθαίνει πως περιμένει αγόρι αλλά αποφασίζει να φύγει στην Κωνσταντινούπολη καθώς δεν θέλει να βρίσκεται εκεί όπου ο Σελτζούκ θα δημιουργήσει οικογένεια με τη Νιλ.

Ο Βολκάν αποφυλακίζεται, αλλά δεν βρίσκεται κανείς εκεί για να τον παραλάβει και νιώθει πιο μόνος από ποτέ. Παράλληλα όλοι του οι λογαριασμοί είναι μπλοκαρισμένοι και δεν έχει χρήματα. Στη γιορτή για την αποφοίτηση του Αλί και του Ντεμίρ -που έχουν γίνει ξανά φίλοι- το χαρούμενο κλίμα χαλάει ο ίδιος ο Βολκάν που εμφανίζεται απρόσκλητος και ουρλιάζει επειδή ο Ονούρ κρατάει τη Ζεϊνέπ αγκαλιά. Τότε η Ντερίν τον πλησιάζει και του λέει: «Είσαι έξω από τη φυλακή γιατί το αποφάσισα εγώ και όχι γιατί είσαι αθώος. Και ήθελα να βγεις έξω, γιατί τώρα δεν θα έχεις τίποτα!

Εκεί τουλάχιστον είχες ένα κρεβάτι κι ένα πιάτο φαγητό! Επίσης να ξέρεις ότι σε απάτησα με τον Ονούρ! Και τώρα συγχαρητήρια γιατί μόλις κατέστρεψες την αποφοίτηση του γιου σου». Ο Αλί φεύγει και του λέει: «Εξαιτίας σου αυτή η μέρα αμαυρώθηκε και θα το θυμόμαστε πάντα», ενώ η Ασιγιά του επιτίθεται: «Μυαλό δεν έβαλες! Ποιος σε κάλεσε; Είσαι ανεπιθύμητος πια», και του αποκαλύπτει πως πούλησε το σπίτι της, ο Αλί θα φύγει στο Λονδίνο και αργότερα θα τον ακολουθήσει και εκείνη. Στη συνέχεια τον πηγαίνει στο σπίτι που έμεναν ως φρεσκοπαντρεμένοι και του αφήνει κρυφά χρήματα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος - αποκλειστικό: Ένας θάνατος και ένας γάμος - Το ανατρεπτικό φινάλε τη σειράς

Άπιστος - αποκλειστικό: Το τέλος της Ντεριά στη σειρά