Από Στέλλα Μούτσιου

Η σειρά "Κάνε ότι κοιμάσαι", παρά το γεγονός πως έχει πέσει αρκετά όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, συνεχίζει να προβάλλεται κανονικά, με αποτέλεσμα την Δευτέρα 10/10 να έχουμε νέο επεισόδιο, με νέες καταγιστικές εξελίξεις. Μη το χάσετε!

Όλα όσα θα δούμε στο "Κάνε ότι κοιμάσαι" την Δευτέρα 10/10

Επεισόδιο 9

Ο Νικόλας βλέπει το τελευταίο θύμα της συμμορίας και δέχεται απειλές από τον Μιχάλη. Σίγουροι ότι ο Νικόλας θα ειδοποιήσει την Αστυνομία, τα μέλη της συμμορίας αποφασίζουν να παγώσουν τη δράση τους και να εξαφανιστούν.

Οι σχέσεις τους αρχίζουν να γίνονται επιθετικές. Η Άννα προσπαθεί να μάθει από τον Ίσσαρη για τη σχέση του με τη γυναίκα του Νικόλα, πριν σκοτωθεί. Ποιο μυστικό φοβάται να αποκαλύψει η συμμαθήτρια της Νάσιας; Ποια η σχέση των κοριτσιών με τη συμμορία, πριν από την αιματηρή ληστεία;

Επεισόδιο 10

Ο Νικόλας κατηγορεί τον Χριστόφορο για τον βιασμό της Νάσιας το βράδυ που την άφησε να βγει χωρίς να τους το πει. Ο Ίσσαρης κατηγορεί την Άννα ότι έχει συνδεθεί προσωπικά με την υπόθεση του Νικόλα. Η Σοφία προσπαθεί μέσα από τις πρόβες μιας θεατρικής παράστασης να συμφιλιώσει τους μαθητές.

Ο πρώην εραστής της Ευαγγελίας δείχνει στον αδελφό της μια φωτογραφία που αποδεικνύει τη γνωριμία της με τον αστυνόμο και τον δικηγόρο του Βανδώρου. Γιατί είχε μπει η Ευαγγελία στο γειτονικό σπίτι πριν τη σκοτώσουν; Τι ανακαλύπτει η ιδιοκτήτρια;

Έξαλλοι οι τηλεθεατές με την σειρά της ΕΡΤ

Άλλο ένα επεισόδιο της σειράς "Κάνε ότι Κοιμάσαι" προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 3/10 στην ΕΡΤ και οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές. Η αστυνομία έψαξε το κινητό της Νάσιας, με αποτέλεσμα ο Νικόλας να μάθει πράγματα για την κόρη του για τα οποία δεν είχε ιδέα.

Οι τηλεθεατές, όμως, είχαν, καθώς γνώριζαν από τα προηγούμενα επεισόδια την αλήθεια και το γεγονός πως ο χαρακτήρας του Σπύρου Παπαδόπουλου δεν είχε καταλάβει τίποτα τόσο καιρό τους εξόργισε. Φυσικά, δεν το άφησαν έτσι και τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά, γεμίζοντας το twitter με σχόλια. Βέβαια, μέσα σε όλα αυτά, υπήρχαν πολλοί που αποθέωναν το σίριαλ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Λένε ότι σε αυτή την αρρώστια...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου για την μάχη που έδωσε

Πρώτη φορά βγαίνει στην τηλεόραση - Ποια είναι «Νάσια» από το Κάνε ότι Κοιμάσαι