Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 2/10 επεισόδιο της αγαπημένης σειράς της ΕΡΤ (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες), «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», μιας και η άφιξη της Ισμήνης θα κάνει την Κατερίνα να ζηλέψει πάρα πολύ.

Τι θα δούμε σήμερα (2/10) στο Κι Όμως είμαι Ακόμα Εδώ - Επεισόδιο 44

Η άφιξη της Ισμήνης προκαλεί τη ζήλια και της Κατερίνας αλλά και της Νατάσας και της Μαρκέλλας. Η Ισμήνη προσπαθεί να πείσει τον Αλέξανδρο να κάνει μια καινούργια αρχή με την Κατερίνα, όμως εκείνος αρχίζει να σκέφτεται μια καινούργια αρχή στην Αμερική. Ο Γιώργος προτείνει στην Μαρκέλλα να μείνουν μαζί και η Μαρία έχοντας υπογράψει το διαζύγιο είναι έτοιμη να φύγει.

Ο Ηρακλής λέει στην Κατερίνα πως είναι ο πατέρας της και η Κατερίνα σοκάρεται. Δεν μπορεί να τον συγχωρέσει για το πώς φέρθηκε στη μητέρα της. Η Ροζαλία χωρίζει τον Δημήτρη και ο Δημήτρης τρέχει να προλάβει την Κατερίνα πριν της μιλήσει η Λουκία.

Guests: Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας, λογιστής), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος, πλαστικός χειρουργός),
Γιώργος Ρουστέμης (Αναστασίου, δημοσιογράφος), Δήμητρα Στογιάννη (Ισμήνη), Λήδα Ματσάγγου (Ιωάννα Καλογήρου), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σωτηρίου), Αλμπέρτο Εσκενάζυ (Ηρακλής Νικολαΐδης)

Τι θα δούμε στο επόμενο (8/10) επεισόδιο

Η Κατερίνα έχει τύψεις για το ατύχημα του Δημήτρη κι έτσι ο Αλέξανδρος υποψιάζεται πως έχει ακόμα αισθήματα γι’ αυτόν. Η Ροζαλία μετανιώνει που του είπε να χωρίσουν και παραλίγο να τον χάσει και βρίσκει το θάρρος να μιλήσει στην Κατερίνα. Η Λουκία πηγαίνει να δει τον Δημήτρη με τύψεις και του ζητάει να τη συγχωρέσει. Η Ιωάννα έρχεται πιο κοντά με τον Ηρακλή και ο Πέτρος δεν θέλει ούτε να ακούσει πως η Μαρκέλλα θα μείνει με τον Γιώργο. Η Κατερίνα θυμώνει με τον Ηρακλή που έχει την ιδέα να αγοράσει την κλινική τώρα που αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τις αποκαλύψεις του δημοσιογράφου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της ελιάς - spoiler: Περιλήψεις και φωτογραφίες από τα νέα επεισόδια της εβδομάδας (3-7/10)

Μία Νύχτα του Αυγούστου: Πρεμιέρα απόψε (2/10) για την σειρά - Το πρώτο καθηλωτικό επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση