Από Στέλλα Μούτσιου

Ο κακός χαμός αναμένεται να συμβεί στην Γη της Ελιάς στα επόμενα επεισόδια (δείτε εδώ τι θα συμβεί την εβδομάδα που έρχεται), και τα ζευγάρια πης σειράς φαίνεται πως θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση. 'Ενα από αυτά είναι και ο Κωνσταντίνος με την Ισμήνη.

Η σχέση του αυτό το διάστημα περνάει μια μεγάλη κρίση που τους έχει απομακρύνει αρκετά. Ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να μιλήσει στην Αλκμήνη, την φίλη της καλής του, καθώς είναι από τα λίγα πρόσωπα που γνωρίζουν από πρώτο χέρι την κατάσταση τους.

Στα μαχαίρια η Ισμήνη και η Αλκήνη στη Γη της Ελιάς

Έτσι, στην προσπάθειά του να πείσει την Ισμήνη να μη διαλύσει τον γάμο τους, η Αλκμήνη σχεδιάζει να την κάνουν να ζηλέψει, καθώς θεωρεί πως είναι ο μόνος τρόπος για να την πείσει να γυρίσει στην αγκαλιά του. Αρχίζει, λοιπόν, να φλερτάρει μαζί του και το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη χειρότερο.

Ο Κωνσταντίνος αντιλαμβάνεται πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελε, γι' αυτό και ζητά από την φίλη της συντρόφου του να το σταματήσει, αλλά εκείνη δείχνει να μην καταλαβαίνει και συνεχίζει δίχως έλεος. Αυτό θα οδηγήσει τις δύο γυναίκες να πιαστούν στα χέρια και, μάλιστα, θα εκνευριστεί περισσότερο μόλις μάθει ότι όλο αυτό έγινε για να βοηθήσει τον άντρα της.

Ρόλο σε όλο αυτό θα παίξει και η Μυρτάλη, η οποία θα υποστηρίξει την λάθος πλευράμ καθώς θα σταθεί στο πλευρό της Αλκμήνης εξηγώντας πως η επιλογή της ήταν σωστη.

Γη της Ελιάς

Τι θα συμβεί απόψε (1/10)

Ο Σασμός απόψε θα έχει ανταγωνισμό (δείτε εδώ για ποιον λόγο έχει έκτακτο επεισόδιο). Η Γη της Ελιάς έρχεται στο Mega στις 21:00 ακριβώς με πικάντικες εξελίξεις.

Το Tv-24.gr σου δίνει μια γεύση από το τι θα παρακολουθήσεις αργότερα:

Επεισόδιο 13

Η Ράινα αρχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της στο χωριό και συστήνεται στον Στάθη και την Αρετή. Η Αντιγόνη εκμυστηρεύεται στην Ισμήνη ότι ζηλεύει τη Μαρίνα και τη σχέση που έχει δημιουργήσει με τη μικρή Αγγελική. Την ίδια ώρα, η Αγγελική εκφράζει την αγάπη της στον Μάνο και σταδιακά δείχνει ότι νιώθει μέλος της οικογένειας. Οι καταθέσεις της Μαργαρίτας και της Μαρίας συγκινούν το ακροατήριο αλλά και την ίδια την Αθηνά. Η Άννα και ο Λεωνίδας καταφέρνουν να απομονωθούν στο σπίτι της Ευτυχίας, αλλά η βραδιά δεν θα κυλήσει όπως σχεδίαζαν. Την ίδια απογοήτευση νιώθει και η Μυρτάλη, η οποία συνεχίζει να αισθάνεται παραμελημένη από τον Χρήστο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της ελιάς spoiler: Η Χρυσούλα θύμα της Ασπασίας - Της ρουφάει το μεδούλι

Ψιθυρίζεται παντού: Το πραγματικό πρόσωπο της 21χρονης Ιφιγένειας Τζόλα στα γυρίσματα, πίσω από τις κάμερες