Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς είναι καταιγιστικές. Καθημερινά, τα μέτωπα είναι πολλά και το Twitter δε σταματάει να σχολιάζει κάθε σκηνή ξεχωριστά. Στο απόσπασμα που κυκλοφόρησε ωστόσο από το νέο επεισόδιο της σειράς, βλέπουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο της Μυρτάλης.

Ο Μάνος, εμφανώς μετανιωμένος με την απόφασή του να διώξει τη Μαργαρίτα, λέει: «Ήθελα να μιλήσουμε για τη Μαργαρίτα. Έχω να σας πω ότι μετάνιωσα πολύ που την απολύσαμε και στεναχωρήθηκα πολύ που την είδα έτσι στο γραφείο».

Η τοποθέτησή του αυτή βρίσκει σύμφωνο τον Ισίδωρο καθώς και την Ιουλία «Εγώ σας το είπα ότι φερθήκατε πολύ σκληρά και μάλιστα αδικαιολόγητα. Δεν της άξιζε τέτοιο άδειασμα».

Αντίθετη άποψη με όλους έχει ωστόσο η Μυρτάλη, η οποία υποστηρίζει πως η Μαργαρίτα δε θα έπρεπε να γυρίσει στην επιχείρηση καθώς τα λάθη πρέπει να πληρώνονται :«Εγώ διαφωνώ, τα λάθη πρέπει να πληρώνονται. Αν εγώ είχα κάνει αυτό το λάθος σε μία ξένη επιχείρηση δε θα είχα πάρει πόδι; Είμαι το 51% και λέω όχι».

Η τοποθέτησή της κάνει έξαλλο τον Ισίδωρο, ο οποίος της απαντάει με έντονο ύφος: «Σου θυμίζω ότι το καταστατικό το λέει ξεκάθαρα! Υπεύθυνος για αυτά τα θέματα, είμαι εγώ! Χάρη σου κάνω που σε ρωτάω, εγώ είμαι ο Πρόεδρος».

Το απόσπασμα από το αποψινό (29/9) επεισόδιο της Γης της Ελιάς

Τι άλλο θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Η αποκάλυψη ότι η Ασπασία έβαλε «χέρι» στο χρηματοκιβώτιο του Δημοσθένη, προκαλεί την οργή του. Την προσβάλλει και μετά τη διώχνει από το σπίτι. Στο μεταξύ, η Αρετή σοκάρεται από την είδηση του γάμου του Στέφανου με την Ελένη στην Ισπανία. Ο Αλέξης καταφέρνει να κλείσει ραντεβού με τη Μυρτάλη, αλλά την τελευταία στιγμή εκείνη του το ακυρώνει για να συναντηθεί με τον Χρήστο, με αποτέλεσμα εκείνος να τρελαθεί από ζήλια και θυμό. Η δίκη της Αθηνάς συνεχίζεται με τους μάρτυρες υπεράσπισης.

Η βαλλιστική εξέταση του όπλου του Ιπποκράτη ίσως αλλάξει την πορεία της υπόθεσης, αλλά ο Λυκούργος φαίνεται να μην υπολογίζει ιδιαίτερα σε αυτή. Η Ιουλία καλεί τον Στάθη για καφέ και ο Κουράκος τον βλέπει να μπαίνει στο σπίτι της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Όλη η σειρά είναι δική τους!» - Φίλιππος και Βασιλική το εθνικό ζευγάρι του Twitter

Γη της Ελιάς: Τον καταριόταν μέρα νύχτα και τώρα την κρατά στο χέρι - Ο Πότης ανακαλύπτει το βρώμικο σχέδιο της Αρετής