Από Ελένη Μήτση

Οι Παγιδευμένοι στον ANT1έχουν κάνει φοβερή αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό με τις εξελίξεις να τρέχουν και να δημιουργούν συνεχώς νέα ερωτήματα για το ποιος τελικά είναι ο δολοφόνος της Μυρτούς...

Μέχρι να φτάσουμε στην αποκάλυψη θα είναι πολλά τα πρόσωπα, που θα κατηγορηθούν και θεωρηθούν ύποπτα. Ο Αλέκος θα είναι ένα από αυτά στα μελλοντικά επεισόδια, με το σκουλαρίκι της Μυρτούς, που θα βρεθεί στο σπίτι του να δημιουργεί σκέψεις.

Το ένοχο μυστικό που ενώνει τη Μυρτώ με τον Αλέκο

Ο ίδιος αφενός θα ταραχτεί αφετέρου θα φροντίσει με τη γυναίκα του να μην μάθει κανείς, πως στο σπίτι τους κρύβεται κάτι τέτοιο. Όλες οι σκέψεις του ζευγαριού θα πέσουν στον γιο τους, ο οποίος κρατάει μια περίεργη σχέση με την Άννα... (δείτε εδώ τη σκληρή στιγμή που η Άννα θα μάθει τα πάντα για την αδερφή της).

Μυρτώ Παγιδευμένοι

Όλες οι εξελίξεις από τον τηλεοπτικό Σπύρο Μαρκέτο

Ο Παύλος Ορκόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ANT1, το Πρωινό, και δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για τον ρόλο του στους Παγιδευμένους (δείτε εδώ τις σημερινές 28/9 εξελίξεις), όπου υποδύεται τον Σπύρο Μαρκέτο. Ο ηθοποιός αποτελεί μία τραγική φιγούρα στη σειρά, καθώς γύρω από το όνομά του έχει δημιουργηθεί "σάλος", όμως κάθε ιδιαίτερος ρόλος είναι αγαπητός στο κοινό.

Την αγάπη αυτή την αντιλαμβάνεται, λοιπόν, και ο ίδιος και γι' αυτό δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την ανταπόκριση των τηλεθεατών, αφού ο κόπος όλων ανταμείβεται.

«Έχουν ακουστεί πάρα πολύ ωραία πράγματα για τη σειρά και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Κάθε γεγονός αποκαλύπτει ανθρώπους, συναισθήματα, ψυχές...», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έχει μεγαλύτερη αγάπη και από τη σύζυγό του - Η μεγάλη αδυναμία του «Παγιδευμένου» Παύλου Ορκόπουλου

Εξελίξεις στον ΑΝΤ1 με τη σειρά «Παγιδευμένοι» - Έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης (29/9)