Από Στέλλα Μούτσιου

Ενώ ο Εμιρχάν είναι έτοιμος να αποκαλυφθεί, φαίνεται πως προσπαθεί να "μπαλώσει" την κατάσταση και αρχίζει να απολογείται στην Λεμάν για την συμπεριφορά του. Όμως δεν είναι ο μόνος πρωταγωνιστής που βρίσκεται σε δύσκολη θέση στην Elif. Η Κιγιμέτ ξεστομίζει για πρώτη φορά την φράση "ο γιος μου" και η Μελέκ είναι πολύ κοντά στο να μάθει ποιος είναι.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στην Elif την Τρίτη 27/9

Επεισόδιο 1150

Η Ασλί είναι σοκαρισμένη και δεν μπορεί να πιστέψει τις φήμες για τον μυστηριώδη γιο της Κιγιμέτ. Η Μελέκ τηλεφωνεί συνέχεια στον Μαχίρ για να του πει κάποια νέα, αλλά δεν μπορεί να τον βρει. Ο Κερέμ συμφιλιώνεται με τη μητέρα και την αδερφή του και παίρνει την έγκρισή τους για τη συμφωνία συνεργασίας με τη νέα εταιρία. Η συνεργασία έχει διευθετηθεί, αλλά η Ράνα φαίνεται να έχει κάποιες κακές προθέσεις…

Η Μελέκ φτάνει πολύ κοντά στο να μάθει ποιος είναι ο γιος της Κιγιμέτ αλλά τελικά αποτυγχάνει. Η Κιγιμέτ καταλαβαίνει ότι η Μελέκ έχει βρει κάτι και καλεί τον Μαχίρ για να συναντηθούν. Καθώς φεύγει, η Γκιουλσούμ κρυφακούει την Κιγιμέτ να αποκαλεί κάποιον στο τηλέφωνο «γιο μου» και μαθαίνει πού πηγαίνει και πότε θα συναντηθούν. Η Μελέκ ενημερώνει τη Χουμεϊρά και μαζί με τον Λεβέντ πηγαίνουν να ανακαλύψουν ποιος είναι ο γιος της Κιγιμέτ…

Elif

Θύμα απαγωγής της Κιγιμέτ η μικρή πρωταγωνίστρια

Φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει την Κιγιμέτ από το να βλάψει τη Μελέκ και την Elif και έτσι απάγει τη μικρή για να προκαλέσει κακό στην εχθρό της. Όμως η Μελέκ έχει πλέον αλλάξει και δείχνει ξεκάθαρα πως θα αποτελέσει έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο για την αδίστακτη γυναίκα (δείτε εδώ τις 10 καθηλωτικές στιγμές μέχρι το φνάλε).

Η Μελέκ είναι αποφασισμένη να καταδώσει την Κιγιμέτ και πηγαίνει στην αστυνομία. Λίγο πριν μπει, την καλούν από το σχολείο και της λένε πως η Ελίφ εξαφανίστηκε. Εκείνη σοκάρεται και αμέσως η Κιγιμέτ της τηλεφωνεί: «Αν θέλεις πίσω την κόρη σου θα σβήσεις την ηχογράφηση στο κινητό σου», της λέει.

Η Μελέκ όμως δεν πτοείται: «Μην τολμήσεις να αγγίξεις την κόρη μου, θα σε βρω και θα σε σκοτώσω εγώ η ίδια». Η Μελέκ αποφασίζει να περάσει στο τμήμα, αλλά αλλάζει γνώμη όταν βλέπει το βίντεο που στέλνει η Κιγιμέτ, η οποία έχει δεμένη την κόρη της και την κρατάει από τα μαλλιά. Είναι σε άθλια κατάσταση και πρέπει να περιμένει τις εντολές της Κιγιμέτ, ωστόσο ενημερώνει τον Μαχίρ, ο οποίος έξαλλος πάει να συναντήσει τη μητέρα του: «Λέγε πού έχεις την Ελίφ».

Εκείνη όμως τα αρνείται ξανά: «Πάλι πιστεύεις αυτή την άτιμη και όχι τη μητέρα σου! Φτάνει πια να με κατηγορείτε για όλα». Στη συνέχεια ο Μαχίρ της σφίγγει τα χέρια και αρνείται να φύγει αν δεν του τα ομολογήσει όλα. Εκείνη παραδέχεται πως έχει την Ελίφ, αλλά αν δεν σβήσει η Μελέκ την ηχογράφηση δεν πρόκειται να τους αποκαλύψει πού βρίσκεται η μικρή. Την ίδια ώρα, ο Σαφάκ καβγαδίζει ξανά με τον Τουφάν και η Ζουλιντέ με τη Λεμάν τους χωρίζουν. Στη συνέχεια ο Σαφάκ ξεσπάει ξανά τα νεύρα του στη γυναίκα του: «Θέλω να με αφήσεις στην ησυχία μου και να μην ασχολείσαι για το δικό μου καλό! Δεν χρειάζομαι τη βοήθειά σου», της λέει, ενώ η Λεμάν την υποτιμάει ξανά. Η Kιγιμέτ μεταφέρει την Ελίφ σε μια άλλη αποθήκη.

Ο Μαχίρ την ακολουθεί, αλλά τη χάνει κάποια στιγμή στον δρόμο. Καθώς περιμένει όμως σε μια διασταύρωση, βλέπει την Κιγιμέτ να γυρίζει από την αληθινή αποθήκη όπου βρίσκεται η Ελίφ και έτσι οδηγεί προς την πλευρά εκείνη. Βρίσκει την αποθήκη, σπάει την πόρτα και εντοπίζει την Ελίφ. Θέλει να ενημερώσει τη Μελέκ, αλλά δεν μπορεί να τη βρει γιατί έχει καταστρέψει το τηλέφωνό της, ενώ η μικρή είναι ακόμα φοβισμένη.

Κι ενώ ο Μαχίρ ψάχνει την Ελίφ, η Μελέκ δεν μπορεί να περιμένει άλλο στο σπίτι και πηγαίνει να συναντήσει την Κιγιμέτ και να της δώσει αυτό που θέλει. «Θα σβήσω το βίντεο, πήγαινέ με τώρα στην κόρη μου», της λέει. Ομως η Kιγιμέτ της ζητάει να σπάσει το τηλέφωνο για να είναι σίγουρη πως δεν θα υπάρχουν στοιχεία εναντίον της και εκείνη το κάνει. Μαζί πηγαίνουν στην αποθήκη, όπου κρατάει η Κιγιμέτ την Ελίφ, αλλά η μικρή δεν είναι εκεί.

Elif απαγωγή

Η Μελέκ έξω φρενών ορμάει στην Κιγιμέτ και αρχίζει να τη χτυπάει και να την πιάνει από τον λαιμό απειλώντας την να τη σκοτώσει: «Θα σε σκοτώσω, λέγε πού είναι το παιδί μου», αλλά η Κιγιμέτ αυτή τη φορά αλήθεια δεν ξέρει πού εξαφανίστηκε η Ελίφ. Κάποια στιγμή βρίσκει τρόπο και το σκάει και επιστρέφει στην έπαυλη με λερωμένα ρούχα και λέει πως δήθεν της επιτέθηκαν στον δρόμο. Το βράδυ ο Μαχίρ βρίσκει τη Μελέκ και την πηγαίνει στην Ελίφ, όπου μητέρα και κόρη ξανασμίγουν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Elif: H Λέμαν υποκύπτει στο ύπουλο σχέδιο του Τουφάν

Elif: Τους έχει όλους απέναντι της - Δεν το βάζει κάτω η αγέρωχη Χουμεϊρά

TAGS